Ai pariat pe Djokovic la Roland Garros? Primesti banii inapoi!

Ai pariat pe Djokovic la Roland Garros? Primesti banii inapoi!

Ai pariat pe Djokovic la Roland Garros si tocmai ce ai vazut stirea legata de accidentarea grava a sportivului sarb? Ei bine, nu iti fa griji, deoarece la Betano vei primi banii inapoi!

Marele turneu de Grand Slam din Franta este in plina desfasurare, iar pariorii amatori ai tenisului au avut mari asteptari de la Novak Djokovic. Pe 3 iunie, sarbul l-a intalnit pe argentinianul Francisco Cerundolo, in optimile de finala ale competitiei. Meciul a fost unul cu adevarat spectaculos – iar suporterii din tribune si din fata televizoarelor s-au bucurat de un show de peste 4 ore si jumatate.

Rezultatul? Nole a castigat, iar cei care au pariat antepost pe Novak Djokovic la Roland Garros, pareau sa fie din ce in ce mai aproape de castig. Pentru Novak, a fost a 4-a victorie la acest turneu:

  • 3-0 cu Herbert
  • 3-0 cu Carballes
  • 3-2 cu Musetti
  • 3-2 cu Cerundolo

Totusi.. lucrurile au luat o turnura neasteptata in dimineata zilei de miercuri.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ai pariat pe Djokovic la Roland Garros? Primesti banii inapoi!

La finalul partidei, sarbul a fost vizibil afectat de conditia sa medicala. Ei bine, a fost efectuat un RMN, iar diagnosticul a venit imediat – ruptura de menisc. Ce inseamna acest lucru? Nole este OUT de la Roland Garros si are sanse mici de a evolua chiar si la Turneul Olimpic de la Paris. Acesta ar fi trebuit sa se dueleze cu norvegianul Ruud – care a castigat astfel la masa verde.

O veste tragica, mai ales daca ai pariat pe Djokovic. Totusi, cei de la Betano au decis sa vina in sprijinul clientilor si astfel ca vor returna banii pariati pe piata “Djokovic castiga Roland Garros 2024”. Acesta reprezinta cu siguranta un imbold pentru pariori, care acum pot plasa ponturi Roland Garros in continuare, chiar cu mizele primite inapoi.

Este un an 2024 care cu siguranta ii va pune probleme lui Djokovic, de acum incolo. Acesta nu va evolua nici la Wimbledon, iar medalia de la Jocurile Olimpice care ii lipseste din palmares – poate ramane doar un vis. Mai mult decat atat, sarbul va pierde si locul 1 mondial. Jannik Sinner va prelua suprematia, devenind astfel primul italian din istorie cu o astfel de performanta.

Pe langa locul 1, J. Sinner poate obtine si mult ravnitul trofeu pe zgura de la Paris. Acesta este la un pas de finala, insa are un adversar pe masura. Italianul se va duela cu Carlos Alcaraz in penultima mansa, pe data de 7 iunie 2024 – nu mai devreme de ora 15:30 (ora locala a Romaniei).

Pariaza pe Alcaraz vs Sinner cu 500 RON BONUS!

Ofertele celor de la Betano vor continua in urmatoare perioada, mai ales pe parcursul EURO 2024 – competitie sponsorizata oficial de operatorul online. Fii cu ochii pe site-ul nostru, deoarece iti vom prezenta toate promotiile exclusive ale caselor de pariuri online, dar si cele mai tari cote si ponturi pariuri!

VREAU SA INACSEZ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON