30 ron freebet & 13 rotiri gratuite pentru toata lumea

Venim astazi cu o surpriza frumoasa si cu siguranta o sa iti placa daca esti Player ca si noi. Vorbim despre una dintre cele mai noi platforme de pariere in domeniul caselor de pariuri online. Stiu ca toata lumea cauta bonusuri atractive si cele mai cautate sunt bonusurile de bun venit la sport si cazinou. Desigur, astazi vin in atentia voastra cu o promotie de care poate profita toata lumea.

In acest articol o sa vreau sa va prezint oferta de bun-venit a celor de la Player, dar si despre freebet-ul pe care il puteti incasa cu usurinta. De asemenea, daca sunteti pasionati de cazinou avem si 13 rotiri gratuite pentru toata lumea. Stiu ca nu sunt multe, dar le puteti incasa fara prea mare efort.

  • Verifica-ti identitatea , după care introdu codul bonus 30PARIU
  • Daca vrei si bonusul de 100% pana la 800 RON – CLICK AICI!

Dacă vrei sa încasezi bonusul de bun-venit la depunere de 100% pana la 800 lei pentru primele 3 depuneri trebuie sa introduci codurile bonus:

  • PARIURI1 (pentru prima depunere , bonus maxim de 100% pana la 300 lei)
  • PARIURI2 (pentru a doua depunere bonus maxim 100% pana la 250 lei)
  • PARIURI3 (pentru a 3 a depunere bonus maxim 100% pana la 250 lei)

Dupa ce am revendicat bonusul maxim in valoare de 300 RON, am decis sa plasez un bilet in cota 20+. Biletul etapei din preliminariile Euro 2024. Daca tot avem de unde, zic sa incercam sa facem un profit frumos si apoi sa tragem banii casei pe dreapta. Putin mai jos o sa gasiti cele 9 evenimente din fotbal pe care le-am plasat pe site-ul Player.ro cu bonusul de start. Lucrurile au mers foarte bine pentru ca am gasit fiecare meci rapid folosind functia de search, iar cotele sunt decente. Multa bafta Playere!

Biletul etapei din preliminariile EURO 2024

CUM POT REVENDICA ROTIRILE?

  • Logheaza-te în contul tău sau deschide unul nou prin acest LINK SPECIAL și obține și bonusul de bun-venit fără depunere.
  • Intra în secțiunea BONUSURI și introdu codul bonus 13OCTOMBRIE

Alte informații despre aceasta promoție:

  • Oferta este valabilă în fiecare zi de 13 a lunii .
  • Pentru a primi rotirile trebuie sa introduci codul bonus în secțiunea mai sus menționată.
  • Valabilitatea rotirilor este de 3 zile.
  • Miza acestora este de 0.10/ per spin și au o condiție de rulaj de X50.
  • Sunt anumite jocuri care nu contează la rulaj – toate cele de la providerul Habanero , Evolution și Spribe Bronco Spirit, Dragon Kingdom – Eyes of Fire, Golden Beauty și Pinup Girls de la Pragmatic Play; jocurile Solar Queen și Solar Temple de la Playson; jocul Princess of Pearls de la Amatic și jocul Zeus Wild Thunder de la Synot.
  • Se aplica termenii și condițiile generale ale site-ului Player.

30 ron freebet & 13 rotiri gratuite pentru toata lumea

Daca crezi ca acest bonus nu te multumeste, desi nu este nevoie de niciun efort pentru a incasa 30 RON freebet & 13 rotiri gratuite, atunci poti intra in vizita sectiunea noastra speciala de bonusuri de bun-venit la toate casele de pariuri online din Romania.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON