10 motive pentru care sa alegi BETFAIR

Salutare pariori. O sa fiu cat mai succint in introducerea acestui articol despre casa de pariuri BETFAIR, una din cele mai importante din Anglia si din Europa, avand avantaje considerabile pe care o sa vi le prezint in randurile de mai jos, foarte succint si pe intelesul tuturor.

In momentul de fata, BETFAIR are una dintre cele mai bune oferte si bonusuri: 100 de rotiri gratuite la depunerea a minimum 50 de LEI.

Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash

10 AVANTAJE PENTRU CARE SA ALEGI BETFAIR

  • TAXE 0

Ce inseamna asta taxe0? La toate casele de pariuri online de pe teritoriul tarii, exceptand Betfair, platiti 2% la orice depunere si 3% taxe la orice retragere. La Betfair, lucrurile nu stau asa: daca depui 100 de lei in cont, ramai cu 100 de lei balanta, iar daca retragi 100 de ron, fii sigur ca pe card iti vor intra toti banii retrasi. Deci, avantaj BETFAIR.

  • Bonus saptamanal la DEPUNERE

Betfair este singura casa de pariuri, care iti ofera in primele 10 saptamani de la deschiderea contului 50 ron/ saptamana la fiecare depunere de minimum 50 de Ron. Conditia e sa pariezi pe o cota de minum 1.60 pentru a fi eligibil de incasarea bonusului saptamanal. Deci, avantaj BETFAIR.

  • Acca Edge

Nu ai patit ca pe un bilet in care ai pariat pe mai multe meciuri sa te scoata unul singur? La betfair, poti beneficia de asigurarea biletului, selectand sau bifand casuta ACCA EDGE, iar in cazul in care ai un singur meci pierzator, primesti miza inapoi. Deci, avantaj BETFAIR.

  • Retrageri instant pe cardurile VISA

In mai putin de 1 secunda, retragerile tale intra instant pe cardurile VISA. Asa ca poti trece de la pariuri direct la cumparaturi. Deci, avantaj BETFAIR.

  • Cote marite

La betfair, beneficiezi zilnic de cote marite. De exemplu, bifand casuta, mareste cota, beneficiezi in locul unei cota de 1.80, de o cota de 1.90. Suna bine, nu?  Deci, avantaj BETFAIR.

  • Pariuri speciale (sectiunea preferata)

Aici e un subiect pe care o sa il dezvoltam si in alte articole. Zilnic, in functie de oferta din fotbal, beneficiem de pariuri speciale la cote foarte bune. De exemplu, putem paria pe orice actiune a jucatorilor preferati sau care fac parte din echipa favorita.

  • Pariu combinat

Sau Betbuilder, e o functie in care poti combina cate selectii vrei dintr-un singur meci de fotbal. Si da, exista si la Betfair.

  • Butonul de CASHOUT

Acesta exista si la Betfair, si iti da ocazia sa retragi castigul sau o parte din el inainte de incheierea tuturor evenimentelor pe care ai pariat. De ce nu? Poate ai gasit o oportunitate pe Live. Deci, avantaj BETFAIR.

  • Asigurare bilet

Pe langa ACCA Edge, Betfair te poate scoate si din impasul in care biletul sau se duce la un singur meci, primind inapoi un BONUS de pana la 50 RON.

  • Noua aplicatie BETFAIR

Mi se pare ca noua aplicatie arata cel mai bine din toate, iar ieri a aparut si varianta pe Android, cea pe IOS fiind scoasa saptamana trecuta. Un plus la aceasta noua aplicatie, este butonul de search, care nu exista in varianta initiala, iar cautarea manuala a fiecarui meci de fotbal in parte era ingrozitoare. In plus, este mult mai intuitiva si poti gasi usor pariurile speciale din fotbal si multe altele.

Cand e oportun in plasarea pariurilor speciale la Betfair?

In fiecare vineri, dupa ce se incheie podcastul pe tema FOTBAL, oferta devine una impresionanta in cadrul Pariurilor Speciale. Deci, pentru a vedea intreaga oferta completa din cadrul sectiunii Pariuri Speciale, intrati in fiecare vineri dupa ora 16:00.

Unde gasesti Pariurile Speciale pe Browser?

  • intri pe betfair.ro, selectezi Sportbook (mai este si varianta Exchange), apoi din bara principala selectezi Pariuri speciale. Daca ai probleme cu identificarea lor, le gasesti dand click AICI.

Unde gasesti Pariurile Speciale pe noua Aplicatie?

  • Selectezi Fotbal din meniul principal si vei avea urmatoarele optiuni: Populare, Pariu Combinat, Live, Competitii, Speciale, bineinteles ultima rubrica fiind cea de interes pentru noi.

Ce imi mai place la BETFAIR? Ce probleme am avut si cum am remediat cu ajutorul asistentei tehnice.

Am apelat la asistenta tehnica a celor de la Betfair (apropo, care este in limba romana) din cauza faptului ca nu puteam retrage prin metoda APPLE Pay (recomand sa nu depuneti/ retrageti cu si prin aceasta metoda). Orice suma as fi selectat pentru retragere revenea dupa 3-4 ore inapoi in balanta principale. Bineinteles, ca au inteles problema si mi-au sters aceasta metoda de retragere din sistem, ramanand doar cu cardul VISA (retragerii intra instant pe VISA)

BENEFICII ASISTENTA TEHNICA BETFAIR

  • Nu vorbesti cu niciun robot;
  • Intra un operator in conversatie cu tine in maximum 1 minut;
  • Solicita doar data ta de nastere si doar raspunsul la intrebarea de securitate, fara poze la cartea de identitate sau carduri bancare.

100% BONUS până la 550 RON

Cum ti se pare acest articol in legatura cu avantajele parierii la BETFAIR, singura casa de pariuri care iti plateste taxele de depunere si retragere.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON