Super Pariuri din optimile Champions League

Super Pariuri din optimile Champions League
Super Pariuri din optimile Champions League – sursa foto: facebook.com

Super Pariuri din optimile Champions League

Săptămâna aceasta revin competițiile europene, evident, Liga Campionilor fiind principala atracție, unde ne așteaptă dueluri de foc, motiv pentru care am decis să extragem câteva Super Pariuri pentru meciurile din optimile competiției. Aceste variante de pariere se găsesc la agenția de pariuri online Superbet, care, pe lângă bonusul fără depunere oferit la înregistrare, vine și cu un pachet de bun-venit foarte atractiv care ajunge până la 500 RON. Accesează ACEST LINK dacă vrei să profiți și tu de ofertă!

250 Rotiri Gratuite - Gates of Olympus & 1200 RON de Bun Venit

Super Pariuri din optimile Champions League

FC Copenhaga vs Manchester City (cota 1.45)

  • Manchester City câștigă
  • Manchester City va avea cele mai multe cornere

Manchester City este net superioară din orice punct de vedere, având mult mai multă calitate, dar și mai multă experiență. așa că avem mari pretenții de la aceasta. Ne așteptăm ca aceasta să domine categoric în această confruntare, motiv pentru care mizăm pe un succes al său, dar și pe faptul că va avea mai multe cornere decât adversara sa.

RB Leipzig vs Real Madrid (cota 1.55)

  • Real Madrid va avea peste 3,5 șuturi pe poartă
  • Real Madrid marchează peste 0,5 goluri
  • Real Madrid va avea peste 0,5 cartonașe

Real Madrid este mult mai puternică, având de asemenea și un parcurs mult mai bun decât adversara sa în actuala stagiune. Bazându-ne pe forma pe care o traversează, ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această înfruntare, chiar dacă joacă în deplasare. De asemenea, mizăm și pe faptul că va lua minim un cartonaș, așa cum s-a întâmplat în majoritatea partidelor din acest sezon, mai ales în cele cu miză.

PSG vs Real Sociedad (cota 1.50)

  • PSG marchează peste 0,5 goluri
  • PSG va avea peste 3,5 cornere

Parizienii traversează o formă foarte bună, ceea ce nu putem spune și despre adversarii lor. Ținând cont de faptul că dispun de un lot mult mai valoros, dar și de faptul că joacă acasă, în fața propriilor fani, ne așteptăm să domine în această înfruntare și să obțină victoria.

Lazio vs Bayern Munchen (cota 1.45)

  • Peste 1,5 goluri
  • Fiecare echipă va avea peste 0,5 cornere
  • Peste 2,5 cartonașe

Bayern Munchen este favorită în această confruntare, însă vine după un eșec dureros suferit în campionat, așa că rămâne de văzut care este starea de spirit în echipă. De asemenea, joacă în deplasare, pe un teren pe care suporterii vor juca cu siguranță un rol important în favoarea celor de la Lazio. Anticipăm un meci cu de toate, așa că pariem în consecință.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON