Pariuri speciale pe derby-urile din weekend

Pariuri speciale pe derby-urile din weekend
Pariuri speciale pe derby-urile din weekend

Pariuri speciale pe derby-urile din weekend

În acest final de săptămână sunt programate câteva derby-uri extrem de interesante în cele mai importante ligi din fotbalul european. Barcelona vs Real Madrid, Napoli vs AC Milan sau PSV vs Ajax sunt câteva dintre exemple, iar acest gen de partide nu pot fi trecute cu vederea, de aceea am decis să alcătuim un bilet cu pariuri speciale pe derby-urile din weekend, la o cotă de 7.00.

Ne vom folosi din nou de oferta agenției de pariuri online Betano, care, pe lângă bonusul de bun-venit de până la 500 RON, are la dispoziție o mulțime de variante de pariere, care nu pot fi decât în avantajul jucătorilor. Deschide-ți cont prin banner-ul de mai jos și profită și tu de promoțiile și opțiunile acestei case de pariuri, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, CLICK AICI!

100% BONUS la depunere 500 RON

Pariuri speciale pe derby-urile din weekend – avem 5 propuneri

Pentru acest bilet am ales câteva pariuri speciale pentru cele mai interesante derby-uri din weekend. Șuturi pe poartă, cornere si cartonașe – acestea sunt variantele care sperăm să ne aducă profit. Vezi mai jos care sunt recomandările noastre:

PSV Eindhoven vs Ajax: peste 9,5 cornere (cota 1.60)

Vorbim de două dintre cele mai mari echipe din Olanda, între care dăinuie o rivalitate uriașă de mulți ani. Chiar dacă PSV Eindhoven se descurcă mult mai bine în acest sezon și are și avantajul propriului teren de partea sa, ne așteptăm ca Ajax să aibă un cuvânt de spus în acest derby. Spectacolul ar trebui să atingă cote înalte, așa că ar trebui să asistăm la un duel cu multe faze de poartă, de aceea vom paria în consecință.

Barcelona vs Real Madrid: Bellingham peste 0,5 șuturi pe poartă (cota 1.50)

Am vizat unul dintre cei mai formă jucători din Europa în acest moment. Jude Bellingham strălucește în tricoul Realului, britanicul marcând deja 11 goluri pentru madrileni, fiind fără îndoială principalul pericol pentru poarta catalanilor. Rămâne de văzut dacă va marca din nou, însă ne așteptăm ca acesta să cadreze minim un șut pe spațiul porții lui Ter Stegen.

Manchester United vs Manchester City: Haaland peste 1,5 șuturi spre poartă (cota 1.34)

Erling Haaland este o mașinărie, fiind deseori numit “Robotul”, această poreclă venind în urma realizărilor incredibile ale acestuia din ultimul sezon. Este la parametrii înalți și în actuala stagiune, fiind golgheterul la zi în Premier League, așa că avem toate motivele să credem că va avea un cuvant de spus în Manchester Derby.

Inter Milan vs AS Roma: peste 4,5 cartonașe (cota 1.55)

În jurul acestui meci s-au iscat o mulțime de discuții care îl vizează pe Romelu Lukaku, fost jucător la Inter Milan, actualmente legitimat la AS Roma. Este foarte posibil ca reacțiile fanilor să îi înrăiască pe jucători, așa că ar trebui să apară “scântei” în teren, de aceea ne așteptăm să avem parte de un duel în care arbitrul Fabio Maresca va avea de lucru.

Napoli vs AC Milan: peste 7,5 șuturi pe poartă (cota 1.42)

Napoli este o echipă care practică un fotbal foarte ofensiv, iar în alegerea acestui pronostic ne-am bazat în mare parte pe forța pe care o are aceasta în atac. De asemenea, ne așteptăm ca AC Milan, care trebuie să dea replica după ultimele două jocuri, să aibă un cuvânt de spus și să încerce să pună presiune pe poarta adversă.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON