Pariul zilei din fotbal Euro 2024 Calificari

Pariul zilei din fotbal vine astazi, 21 martie 2024 din calificarile pentru EURO 24, care va avea loc anul acesta in Germania, iar Romania sta cu emotii pentru a-si afla adversarul al 4-lea din grupa.

Biletul de astazi este plasat in cadrul casei de pariuri, Betfair si este sub forma de pariu combinat, iar in cazul in care una din selectii este necastigatoare, primim miza inapoi sub forma de bonus, rulaj 1X. Suna bine, nu?! In plus, este singura casa de pariuri licentiata in Romania, care nu percepe taxe la depuneri si retrageri.

Cum ne asiguram pariul combinat si cum primim bonusul de 50 RON

Reguli de bază

  • Nu este necesară înscrierea. Plasează un pariu combinat cu 4 sau mai multe selecții din același meci. Dacă pierzi doar 1 selecție din bilet, primești până la 50 RON (10 €/£/$) zilnic sub formă de pariu bonus. Cotă minimă totală 2.0 / pariu. Această promoție poate fi utilizată zilnic.
  • Doar pariurile plasate pe fotbal, NFL și NBA, cu 4 sau mai multe selecții și o cotă combinată totală de cel puțin 2.0, vor fi luate în considerare pentru această promoție.
  • Pariurile plasate din fonduri bonus nu se iau în considerare pentru această promoție.
  • Pariu Combinat pe același meci este anulat, vei primi în continuare până la maxim 50 RON atât timp cât îndeplinești condiițile anterioare (minim 4 selecții și o selecție necâștigatoare).

Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

Pariu combinat (asigurat) la Tara Galilor vs Finlanda

Probabil acest duel din aceasta seara este si cel mai echilibrat, iar miza este una uriasa pentru ambele echipe. Cotele sunt jos pentru toate tipurile de pariuri ce se axeaza pe disciplina jucatorilor si duritatea jocului, adica pe faulturi si cartonase. Arbitrul jocului, va fi romanul Istvan Kovacs, cu o medie de 5.47 cartonase galbene/ meci, fiind un arbitru care sanctioneaza obraznicia jucatorilor in cel mai scurt timp posibil pentru a nu pierde controlul asupra jocului.

Învingătoarea ar urma să întâlnească Polonia sau Estonia pentru un meci în faza grupelor la Euro 2024. Partida va avea loc la Cardiff, pe City Stadium, astazi, 21 martie, de la ora 21:45. 

Finlanda a avut parte de două vești proaste înaintea acestei partide, după ce i-a pierdut pe mijlocașul lui Inter Miami Robert Taylor și pe atacantul lui Middlesborough Marcus Forss, in timp ce Tara Galilor nu are probleme de lot.

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON