Cota 7 de weekend cu 30% BONUS Avantaj

Cota 7 de weekend cu 30% BONUS Avantaj / sursa foto Facebook Rapid Bucuresti

Cota 7 de weekend cu 30% BONUS Avantaj tocmai ce a fost plasata, la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – Las Vegas. Vestea excelenta? Incepand din acest weekend, avem parte de victorie in avans la pronosticurile plasate pe victoria echipelor.

Las Vegas a introdus de curand optiunea de “Victorie in Avans”, cu ajutorul careia poii castiga un pariu inainte ca meciul sa se incheie. Astfel, ai ocazia de a inverzi primul pronostic de pe bilet mult mai devreme, insa nu inainte de a incasa un BONUS in valoare de 900 RON & 222 Rotiri Gratuite!

BONUS sport 300 RON fara RISC + 222 Rotiri Gratuite Fara Depunere

Cota 7 de weekend – ce am pariat?

Biletul nostru contine 4 evenimente, unul ce are loc astazi, iar celelalte 3 se desfasoara in ziua de duminica. Incepem actiunea cu Rapid Bucuresti, care cauta un nou succes in Giulesti, contra celor de la Otelul Galati. Este exact duelul la care ne putem bucura de noua promotie a celor de la Las Vegas, deoarece daca rapidistii conduc la un moment dat la o diferenta de doua goluri – nu ne mai intereseaza rezultatul final.

Apoi, maine ne vom concentra pe cele mai importante campionate din fotbalul european, unde avem 3 pronosticuri plasate:

Arsenal vs Liverpool – ambele echipe marcheaza

Real Madrid vs Atletico Madrid – Real Madrid NU pierde

Inter Milano vs Juventus – ambele echipe marcheaza

Bilet de Weekend Las Vegas

Cu ajutorul acumulatorului bonus de 30%, castigul nostru a crescut de la 737 RON, la 928 RON. Oferta poate fi accesata foarte usor, la sectiunea “Ponturile Zilei”.

Asadar, daca nu ai plasat inca biletul zilei, poate ar fi o idee sa incasezi bonusul excelent de la Las Vegas si sa incerci cota 7 de weekend.

Vreau sa pariez cu 30% BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON