Biletul zilei din fotbal si tenis 5 iunie 2024

Biletul zilei din fotbal si tenis 5 iunie 2024
Sursa foto: Selección Española de Fútbol ( oficial Facebook)

Biletul zilei din fotbal si tenis 5 iunie 2024 este pregatit. Desigur, oferta de astazi nu este deloc interesanta, insa vom incerca sa scoatem maxim. O sa jucam doua meciuri amicale internationale si un meci ce se va desfasura la Roland Garros.

Lucrurile au mers bine ieri pentru noi in Telegram, desi puteam scoate 100% profit castigator. Este bine si asa pentru ca ne pregatim cu totii pentru Campionatul European de fotbal din 2024. Bugetul este pregatit, asa ca nu o sa fortam prea tare in aceasta perioada. Vorbim totusi despre niste meciuri amicale, astfel ca mizele vor fii din in ce mai mici. Putin mai jos gasiti recomandarile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’s go!

Biletul zilei din fotbal si tenis

  • Toate argumentele sunt de partea francezilor in aceasta confruntare in care ma astept sa arate foarte bine din punct de vedere ofensiv. Luxemburg si-a ridicat considerabil nivelul de joc in ultimi ani, insa nu cred ca pot emite pretentii la un rezultat pozitiv in meciul de astazi. Cotele la victorie fiind extrem de mici am ales sa mizez 1 pauza / 1 final si minim doua goluri marcate in meci.
  • Nici nu se pune in discutie castigatoarea acestei confruntari, ci doar scorul cu care se va impune reprezentativa iberica care este superioara din toate punctele de vedere. Ma astept sa vedem un joc ofensiv foarte bun din partea ibericilor, drept pentru care am mizat pe faptul ca Spania va reusi sa castige ambele reprize.
  • Din 17 partide disputate pe zgura in acest sezon, Alexander Zverev, a obtinut 14 victorii. Castiga Mastersul de la Roma, turneu in care pierdea un singur set. Cei doi s-au intalnit de 7 ori, Zverev impunandu-se in 5 randuri. O singura intalnire avea loc pe zgura. Se intampla la Roma, in 2022, cand Zverev se impunea in minimum de seturi, cu tie-break in al doilea set

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

INCASEAZA ACUM 24 RON PARIU GRATUIT

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON