Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35

Biletul zilei din fotbal - Cota 7.35
Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35. Va salut cu respect! Oferta de astazi mi-a permis sa abordez o varianta de bilet in care sa am o incredere ridicata. Am analizat foarte bine meciurile si am ajuns la o varianta de bilet in cota de peste 7 formata din 6 selectii.

324 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN & 1200 RON de Bun Venit

Doua dintre evenimente vin de la baraj, acolo unde am selectat o linie foarte interesanta la meciul dintre Georgia si Grecia, iar la celalalt am mers pe mana Ucrainei. Restul evenimentelor sunt amicale si sper eu ca alegerile facute ne vor aduce profit la sfarsitul zilei.

Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35

  • Am mare incredere in cele doua selectii de la baraj. La meciul Georgiei am selectat o linie excelenta de “25.5 faulturi” pentru care avem o cota excelenta. Avand in vedere miza uriasa a partidei cred ca vom vedea inverzit foarte usor acest pronostic.
  • Ucraina porneste ca mare favorita in fata Islandei, insa am tinut cont si de jocul bun al islandezilor din semifinale si am luat in calcul ca este posibil sa vedem un gol din partea lor, asa ca mi s-a parut mult mai plauzibil sa merg pe un “1X” si peste 1.5 goluri.
  • Avem si 3 evenimente bazate doar pe goluri. Anglia vs Belgia este una dintre partidele ce promit un spectacol frumos astazi. Romania si Columbia nu se cunosc foarte bine asa ca ma astept ca cele doua formatii sa se surprinda si sa vedem tabela schimbata de cel putin doua ori. Nu in cele din urma Austria si Turcia doua echipe calificate la EURO 2024, ce au oferit meciuri cu goluri in ultima perioada.
  • Nu in cele din urma, ultima optiune este pe suturi la meciul dintre Germania si Olanda, un duel care promite un spectacol pe cinste, asa ca m-am dus pe o linie de “peste 7.5 suturi pe poarta”.

Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35

Biletul zilei din fotbal - Cota 7.35

Biletul zilei din fotbal – Cota 7.35

REVENDICA BONSUL FARA DEPUNERE SUPERBET

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON