Biletul zilei din fotbal – Cota 25 din cupele europene

sursa foto : PAOK FC ( oficial Facebook)

Biletul zilei din fotbal este pregatit si avem o cota de 25 din cupele europene. Dupa un sondaj facut in grupul GnT Tips Oficial, am reusit sa selectez cateva pronosticuri interesante. Astazi o sa ne folosim de platforma celor de la Superbet, acolo unde avem varianta pariu sansa.

Putem spune ca toate recomandarile de ieri din Uefa Champions League au fost castigatoare, insa fara Napoli. Pentru astazi avem foarte multe variante in Europa & Conference League. Trebuie sa analizam cu atentie, insa sunt sigur ca o sa va gasiti inspiratia pe site-ul comunitatii. Colegii meu au pregatit pentru astazi foarte multe ponturi pariuri ce o sa va ajute in alcatuirea biletelui castigator. Putin mai jos o sa va pregatesc si o varianta si dupa cum v-am spus, am luat in calcul si propunerile voastre. Let’s go!

Pachet de 500 RON Bonus

Biletul zilei din fotbal

Duelurile de astazi din Europa & Conference League se anunta extrem de interesante. Avem ponturi din ambele competitii si dupa cum observati nu avem cote foarte mari. Am decis sa selectez cele mai bune pronosticuri si sa avem un bilet bun de urmarit pentru diseara.

Biletul zilei din fotbal - Cota 25 din cupele europene

Pachet de 500 RON Bonus

COD BILET: 9901-KKSXHA

Daca iti place biletul pariu sansa in cota 25, atunci te invit sa il plasezi pe Superbet Online. Dupa cum observi am lasat acolo un meci pentru contra sau pentru un cash out foarte bun. Dai click pe imagine si incaseaza pachetul cu 500 RON bonus si profita de meciurile din cupele europene. Bafta multa tuturor!

In cazul in care iti doresti o inspiratie in plus pentru Biletul Zilei, atunci acceseaza urmatoarele ponturi Europa League & ponturi Conference League!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON