Biletul zilei din fotbal 21 decembrie – Cota 4.55

Biletul zilei din fotbal 21 decembrie - Cota 4.55
Biletul zilei din fotbal 21 decembrie – Cota 4.55 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din fotbal 21 decembrie. Salutare tuturor! Venim dupa o zi in care am izbutit sa bifam o cota de 4.87 exclusiva pe etapa intermediara din Ligue 1. Am fi putut avea procentaj de 100%, insa cei de la Galata nu au putut sa inscrie golul cu numarul 2.

Oferta de astazi se prezinta si ea destul de bine, asa ca am alcatuit un nou bilet al zilei, format aproape in exclusivitate pe solisti. Varianta are in componenta 4 evenimente si totalieaza o cota totala de 4.55 in momentul de fata.

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Kifsias vs PAOK

  • Trupa pregatita de Razvan Lucescu are nu mai putin de 7 victorii consecutive inaintea vizitei pe care o vor face pe terenul antepenultimei clasate.
  • Gazdele detin cea mai slaba aparare din Grecia, iar forma de moment nu este una ce imi da impresia ca ar putea produce un rezultat pozitiv in aceata seara. Oaspeti sunt “obligati” sa castige pentru a reveni pe prima treapta a clasamentului din Super League.

PSV Eindhoven vs Twente

  • Gruparea din Eindhoven a adunat 5 victorii in ultimele 6 meciuri oficiale. Liderul din Eindhoven are legate 16 victorii din atatea posibile in Eredivisie, printre care si un succes cu 0-3 in fata celor de la Twente.
  • Aceasta este cea de a treia confruntare dintre cele doua formatii in 2023, de fiecare data avand castig de cauza, echipa gazda. Avand in vedere ca este si ultimul meci din acest an pentru PSV, ma astept sa inchida cu un succes, mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri.

Deportivo Alaves vs Real Madrid

  • Cu 13 victorii adunate in ultimele 16 meciuri oficiale, ma astept ca “galacticii” sa nu intapine prea mari probleme la Alaves, echipa ce vine dupa doua esecuri consecutive.
  • Momentan, trupa lui Carlo Ancelotti se afla la doua puncte in spatele revelatiei din acest sezon de LaLiga, Girona, aspect care imi intareste si mai mult decizia de a merge pe victoria madrilenilor.

Rizespor vs Pendikspor

  • Echipa gazda a adunat 3 triumfuri consecutive pe propria arena. De asemenea sunt neinvinsi in ultimele 4 etape din Super Lig, lucru care i-au ajutat sa patrunda in prima jumatate a clasamentului din Turcia. Consider ca isi vor continua aceasta serie, avand in vedere nivelul scazut al adversarului pe care il vor intalni astazi.
  • Formatia vizitatoare este penultima in campionat, iar in ultimele 6 deplasari, au suferit 4 infrangeri.

Biletul zilei din fotbal 21 decembrie

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Biletul zilei din fotbal 21 decembrie - Cota 4.55

Biletul zilei din fotbal 21 decembrie

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON