Biletul zilei de la EURO 2024 – Cota 3

Biletul zilei de la EURO 2024 - Cota 3
Biletul zilei de la EURO 2024 – Cota 3 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei de la EURO 2024 – Cota 3. Salutare tuturor! Avem nu mai putin de 4 meciuri astazi de la EURO 2024, drept pentru care am decis sa alcatuiesc un bilet in care m-am bazat in totalitate pe optiunea de “Bet-builder” pentru cele 3 meciuri pe care le-am selectat.

Biletul zilei de la EURO 2024

Toate cele 4 meciuri de astazi au miza, insa am decis ca meciul Angliei sa il las deoparte, avand in vedere jocul modest pe care l-au aratat englezii in primele doua meciuri. Un pic mai jos am venit atentia voastra cu cate argumente in sustinerea selectiilor pe care le-am ales. Mult succes si inspiratie maxima!

100% BONUS la depunere 500 RON

Franta vs Polonia

  • Ma astept la o evolutie solida din partea francezilor care au nevoie de o victorie cat mai clara astazi daca vor sa obtina prima pozitie care cel mai probabil se va decide la golaveraj, in cazul in care si Olanda se va impune.
  • Un triumf pe care “cocosii galici” cred ca il vor obtine avand in vedere ca intalnesc Polonia, singura echipa ce nu a acumulat niciun punct pana acum la acest turneu final. In primele doua meciuri au incasat 5 goluri, si ma astept ca aceasta cifra sa creasca dupa acest meci.

Danemarca vs Serbia

  • Daca din punct de vedere al valorii cele doua reprezentative sunt la un nivel foarte apropiat, ca evolutii, reprezentativa nordica mi se pare superioara in momentul de fata.
  • Danezii vin dupa o partida excelenta in fata Angliei in fata careia poate ar fi meritat decat acel egal, in timp ce sarbii au evitat infrangerea la ultima faza in duelul cu Slovenia. Un gol marcat de Danemarca mi se pare o optiune excelenta aici, si chiar daca va fi un meci destul de tensionat, nu cred ca vom vedea mai mult de 7 cartoanse, mai ales ca la centru se va afla francezul Francois Letexier.

Olanda vs Austria

  • In opinia mea este cel mai interesant duel al zilei, si cel care promite cel mai mult fotbal, tinand cont ca cele doua reprezentative propun un fotbal ofensiv. Austria nu este sigura de calificarea mai departe, si ma astept la o replica solida din partea lor.
  • Nu mai putin de 12 suturi a cadrat Austria in primele doua jocuri de la Campionatul European, in timp ce olandezii au cadrat 8, drept pentru care am si ales sa merg si pe o optiune bazata pe “suturi” in aceasta confruntare.

Biletul zilei de la EURO 2024

Biletul zilei de la EURO 2024 - Cota 3

Biletul zilei de la EURO 2024

Biletul zilei de la EURO 2024 @ Cota 3.13
JOACA ACUM CU BONUSUL FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON