Biletul etapei din La Liga și Serie A

Biletul etapei din La Liga și Serie A
Biletul etapei din La Liga și Serie A – sursa foto: facebook.com

Biletul etapei din La Liga și Serie A

În acest final de săptămână vom avea parte de fotbal de cea mai înalta calitate în cele mai importante campionate din Europa, motiv pentru care tipsterii XBets au “turat motoarele” și au umplut site-ul cu tot felul de articole, care mai de care mai interesante.

Ținând cont de faptul că mă ocup de campionatele Spaniei și Italiei, încerc ca în fiecare weekend să alcătuiesc biletul etapei din La Liga și Serie A. De data aceasta am ales șapte partide, cu ajutorul cărora am format un bilet într-o cotă totală de 27. Am apelat la agenția de pariuri online Unibet, dintr-un motiv simplu: bonusul sub formă de Pariu Fără Risc de până la 300 RON oferit la înregistrare. Dacă vrei să îl revendici și tu, accesează ACEST LINK.

100% BONUS până la 300 RON fara risc + 200 Rotiri Gratuite Cash

Biletul etapei din La Liga și Serie A

• Frosinone vs AC Milan: oaspeții câștigă (cota 1.62)

Din punct de vedere al valorii, AC Milan este mult peste nivelul adversarei sale, având de asemenea și mult mai multă experiență, dar și un parcurs mai bun în campionat. Pentru a mai rămâne cu speranțe la titlu, este obligată să obțină victoria în această înfruntare, așa că vom merge cu încredere pe mâna sa, urmând totuși să înfrunte o adversară accesibilă.

• Inter Milan vs Juventus: 1X și peste 1,5 goluri (cota 1.60)

Inter Milan este mai bună decât adversara sa din mai multe puncte de vedere, fiind la un nivel mai înalt în acest sezon, așa că avem pretenții de la aceasta, de aceea ne așteptăm să obțină un rezultat pozitiv, mai ales că joacă acasă. Totuși, într-un așa derby nu avem cum să nu așteptăm spectacol, iar în mod normal ar trebui să avem parte de minim două reușite.

• AS Roma vs Cagliari: gazdele câștigă (cota 1.46)

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, AS Roma fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte, de care are mare nevoie pentru a rămâne cât mai aproape de zona de Champions League.

• Valencia vs Almeria: gazdele câștigă (cota 1.67)

Valencia nu arată deloc rău în acest sezon, ba chiar putem spune că are un parcurs bun, sperând la revenirea în competițiile europene. Joacă pe teren propriu, unde se descurcă bine, urmând să dea piept cu ultima clasată, așa că nu ar trebui să aibă prea mari probleme în obținerea celor trei puncte.

• Girona vs Real Sociedad: ambele marchează (cota 1.79)

Girona se luptă pentru a rămâne în cursa pentru titlu, în care mai este angrenată Real Madrid, principala favorită în acest sezon. De partea cealaltă, Real Sociedad încă speră la locurile de Champions League, deși are șanse mici, însă pentru a visa în continuare, are nevoie de un rezultat pozitiv în această partidă.

• Villarreal vs Cadiz: gazdele câștigă (cota 1.64)

Villarreal este superioară atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, așa că avem așteptări de la aceasta, mai ales că joacă acasă. Are un moral foarte bun după succesul spectaculos obținut în ultima etapă în fieful Barcelonei, așa că mizăm pe faptul că se va impune.

• Real Madrid vs Atletico Madrid: 1X și peste 1,5 goluri (cota 1.45)

Ținând cont atât de faptul că joacă acasă, cât și de faptul că are un plus de valoare, ne așteptăm ca Real Madrid să obțină cel puțin un punct din această înfruntare. În același timp, mizăm pe faptul că vom avea parte de minim două reușite, pornind de la premisa că se va marca la ambele porți.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON