Biletul din La Liga și Serie A: pariem în cota 10

Biletul din La Liga și Serie A
Biletul din La Liga și Serie A – sursa foto: facebook.com

Biletul din La Liga și Serie A: pariem în cota 10

Cum La Liga și Serie A sunt campionatele pe care le urmăresc cel mai mult, am decis să alcătuiesc un bilet cu meciuri din aceste două ligi, mai ales că în acest weekend ne așteaptă câteva înfruntări pe cinste, Barcelona vs Real Madrid fiind fără îndoială capul de afiș.

Pentru acest bilet am apelat la agenția de pariuri online Unibet, care, pe lângă bonusul de bun-venit de până la 300 RON, are și o ofertă de pariuri excelentă. Vezi mai jos care sunt recomandările noastre pentru Biletul din La Liga și Serie A.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Biletul din La Liga și Serie A – ponturile noastre

Am ales cinci partide pentru acest bilet, la două dintre acestea folosindu-ne de funcția “Creare Pariu”. Avem o cotă totală de 10, care are șanse destul de bune de reușită. Evident, este recomandat să treceți fiecare variantă prin filtrul propriu și să alegeți doar pronosticurile în care aveți încredere.

• Atletic Bilbao vs Valencia: gazdele câștigă (1.63)

Athletic Bilbao este fără dubii o echipă mai bună, care se descurcă mult mai bine în această ediție de campionat. Aceasta este neînvinsă în ultimele patru partide disputate pe teren propriu, așa că ar trebui să obțină cele trei puncte, mai ales că adversara sa are mari probleme în deplasare, fiind fără victorie în precedentele patru partide disputate în afara propriei arene.

• Atletico Madrid vs Alaves: gazdele câștigă și peste 1,5 goluri (1.53)

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Atletico Madrid fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Ținând cont atât de forma foarte bună pe care o traversează, cât și de faptul că joacă acasă, ne așteptăm să se impună în manieră clară, așa că vom paria în consecință.

• Juventus vs Hellas Verona: gazdele câștigă și peste 1,5 goluri (1.54)

Juventus este net superioară, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței. Hellas Verona este într-o formă foarte slabă, de care torinezii ar trebui să profite, așa că ne așteptăm să obțină o victorie categorică, bazându-ne de asemenea și pe faptul că joacă acasă, acolo unde au câștigat ultimele trei jocuri.

• Inter Milan vs AS Roma: gazdele câștigă (1.57)

Inter Milan strălucește în această stagiune, atât pe plan intern, cât și la nivel european, așa că avem mari pretenții de la aceasta. E drept, joaca împotriva unui adversar solid, însă pe care îl depășește la multe capitole. Așadar, mizăm pe faptul că milanezii vor profita din plin de sprijinul fanilor și vor obține toate cele trei puncte din acest duel.

• Napoli vs AC Milan: ambele marchează (1.80)

În cel mai tare meci al acestei etape de Serie A așteptăm spectacol. Napoli, campioana en-titre, are un mare avantaj de partea sa, și anume terenul propriu, acolo unde suporterii joacă de fiecare dată un rol important. Nu este exclus să obțină un rezultat pozitiv, însă ne așteptăm ca AC Milan să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a marca minim un gol.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON