Bilet goluri UEFA Champions League – pariem într-o cotă de 9

Bilet goluri UEFA Champions League
Bilet goluri UEFA Champions League – sursa foto: facebook.com

Bilet goluri UEFA Champions League – pariem într-o cotă de 9

Când amintim de Champions League, automat ne gândim la spectacol, având în vedere faptul că în această competiție sunt angrenate echipe de elită, care încearcă să se afirme pe cea mai mare scenă a fotbalului. Ne așteptăm ca Flashscore-ul să o ia razna în serile de marți si miercuri, de aceea am decis să alcătuim un bilet bazat pe goluri, într-o cotă de 9.

Pentru acest bilet goluri UEFA Champions League ne-am bazat pe oferta agenției de pariuri online Superbet, care oferă un pachet de bun-venit extrem de interesant, care constă într-un bonus de până la 500 RON. Dacă vrei să profiți de ofertă, poți accesa bannerul de mai jos, iar dacă vrei să beneficiezi și de alte promoții, verifică lista celor mai bune agenții de pariuri online licențiate în România.

Pachet de 500 RON Bonus

Bilet goluri UEFA Champions League – pariem într-o cotă de 9

Am ales cinci partide pentru acest bilet, cota totală fiind, după cum menționam, undeva în jur de 9. Puteți plasa biletu în această formă, îl puteți adapta sau, evident, vă puteți inspira din recomandările noastre.

• Galatasaray vs Bayern Munchen: peste 2,5 goluri (1.40)

Vorbim de două dintre cele mai spectaculoase echipe din acest început de Champions League, care au marcat împreună nu mai puțin de 11 goluri în cele două etape de până acum, primind opt. Așadar, avem motive să credem că vom avea parte de o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, iar golurile vor veni în număr cât mai mare.

• Lens vs PSV Eindhoven: ambele marchează (1.60)

PSV Eindhoven este într-o situație complicată, fiind obligată să obțină un rezultat pozitiv în această înfruntare, așa că ar trebui să dea totul pe teren. De partea cealaltă, Lens, avantajată și de faptul că joacă acasă, este într-o formă bună, iar cu siguranță va avea un cuvânt de spus. Anticipăm o dispută cu reușite la ambele porți, așa că vom paria în consecință.

• Union Berlin vs Napoli: ambele marchează (1.80)

Napoli este fără îndoială echipă mai puternică, ce ar trebui să obțină un rezultat pozitiv în mod normal, însă nu va avea o misiune facilă. Chiar dacă este într-o formă foarte slabă, venind după opt înfrângeri consecutive, Union Berlin este capabilă să puncteze măcar o dată, mai ales că joacă acasă. Așadar, nu puteam să evităm pariul pe “ambele marchează” la acest duel, mai ales că avem o cotă foarte bună de 1.80.

• Feyenoord vs Lazio: ambele marchează (1.65)

Feyenoord practică un fotbal extrem de spectaculos, având o medie de peste trei goluri marcate în acest sezon, așa că pare greu de crezut că nu va puncta în această dispută. Pare însă greu de crezut că va scăpa fără gol primit, Lazio fiind totuși o echipă solidă, care traversează de asemenea și o perioadă foarte bună, venind după trei victorii consecutive.

• PSG vs AC Milan: ambele marchează sau peste 2,5 goluri (1.42)

PSG este favorită clară, iar casele de pariuri anticipează un succes din partea acesteia. Totuși, AC Milan are resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa că avem pretenții de la aceasta. Cum ambele au mare nevoie de un rezultat pozitiv, ne așteptăm să dea totul pe teren și să ne ofere o partidă pe cinste, în care reușitele să ne aducă profit.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON