Bilet bonus dublu: Cota 236 pentru sfarsitul de an

Biletul bonus dublu vine inainte ca voi sa ajungeti de la munca, asa ca daca aveti vreun SUPERBET in drum spre casa, nu strica sa pariati banii de o cafea pe acest bilet BONUS DUBLU. Primele meciuri care da startul acestui bilet sunt din Serie A – Italia din etapa a a 18-a si incheiem biletul cu duelul dintre Premier League dintre Liverpool si Newcastle, fiind si singurul care a fost jucat la goluri, care va avea loc luni, incepand cu orele 22:00. Daca biletul va bifa toate rezultatele castigatoare pana la evenimentul de luni, vom da cash-out sau vom pune contra, in functie de profitul obtinut calculat la momentul respectiv.

In cazul in care nu ai cont la Superbet, casa de pariuri unde vom juca in fiecare weekend acest proiect de Bonus Dublu, ai mai jos oferta pentru un BONUS fara depunere.

222 Rotiri Gratuite & 80 RON Pariu Gratuit

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Biletul BONUS DUBLU de weekend 29-31 decembrie 2023

Mai jos va voi lasa linkul biletului, contul personal de social de pe Superbet, dar si un video cu toate cele 20 de pronosticuri de pe bilet.

  • Cont SuperSocial: @prigoreanu_uvb8 (Aici gasiti biletul postat)
  • Cod bilet: 991T-KKP0X0

Ce parere aveti de biletul BONUS DUBLU plasat la SUPERBET? Vom veni in fiecare weekend cu acest proiect de BILET BONUS DUBLU, care poate se va fructifica in cele din urma intr-un castig frumos.

Pachet de 500 RON Bonus

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON