Bilet bazat pe goluri pentru acest weekend

Bilet bazat pe goluri pentru acest weekend
Bilet bazat pe goluri pentru acest weekend

Bilet bazat pe goluri pentru acest weekend

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare weekend, atunci când oferta este una mai “stufoasă”, vom alege câteva partide care au potențial ridicat de goluri. De data aceasta ne-am oprit la cinci jocuri, cu care, combinate pe același bilet, am obținut o cotă totală de 9.52. Pentru acest bilet bazat pe goluri pentru acest weekend am ales agenția de pariuri online Betano, care oferă atât un bonus fără depunere la înregistrare, cât și un pachet de bun-venit de până la 500 RON, pe care îl poți revendica cu un CLICK AICI.

700 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

Cod promo 29FEB - DOAR ASTAZI!!!

Bilet bazat pe goluri pentru acest weekend

• Ajax vs PSV Eindhoven: ambele marchează (cota 1.42)

În acest meci se vor înfrunta două dintre cele mai prestigioase echipe ale fotbalului olandez, care au în spate o rivalitate aprigă, ce ține de mulți ani. PSV defilează în campionat, fiind foarte aproape de câștigarea titlului, în timp ce Ajax vine din spate, apropiindu-se de locurile de Champions League. Ambele caută să obțină punct sau puncte, așa că ne așteptăm la un meci pe contre, în care golurile nu vor lipsi.

• Girona vs Real Sociedad: ambele marchează sau peste 2,5 goluri (cota 1.57)

Girona este favorita caselor de pariuri, cum era de așteptat, ținând cont atât de faptul că joacă acasă, cât și de parcursul extraordinar din acest sezon. Nu spunem că nu se poate impune, însă ne așteptăm ca Real Sociedad să aibă un cuvânt de spus, fiind capabilă să pună probleme, având resursele necesare pentru a obține un rezultat pozitiv, chiar dacă joacă în deplasare.

• Arsenal vs Liverpool: ambele marchează (cota 1.57)

Ambele formații se luptă pentru câștigarea titlului, Liverpool încercând să își consolideze poziția în clasament, în timp ce Arsenal caută să nu iasă din cursă. Vorbim de două echipe extrem de ofensive, iar în mod normal ar trebui să ne ofere o partidă pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, iar golurile nu vor lipsi.

• Sepsi OSK vs Universitatea Craiova: ambele marchează sau peste 2,5 goluri (cota 1.65)

Sepsi OSK și Universitatea Craiova sunt două dintre cele mai ofensive echipe din SuperLiga, ambele practicând un fotbal frumos, bazat pe atac, motiv pentru care și au cifre bune în acest sezon, marcând împreună nu mai puțin de 66 de goluri în cele 23 de etape de până acum.

• Real Madrid vs Atletico Madrid: ambele marchează (cota 1.65)

Real Madrid este favorita caselor de pariuri, iar în mod normal ar trebui să obțină un rezultat pozitiv, mai ales că joacă acasă. Aceasta a avut însă mari probleme cu Atletico Madrid în stagiunea actuală, pierzând două dintre cele trei înfruntări directe. De menționat faptul că am avut parte de reușite la ambele porți în ultimele șase dueluri dintre cele două, așa că avem motive să sperăm la un deznodământ asemănător.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON