Bilet alcatuit din Superpariuri – Cota 12

Bilet alcatuit din Superpariuri - Cota 12
Bilet alcatuit din Superpariuri – Cota 12 – Sursa foto: Facebook

Bilet alcatuit din Superpariuri – Cota 12. Neata pariori! Oferta din acest weekend ne permite sa abordam bilete in cote mai mari, avand in vedere ca avem inca disponibile campionate de top precum Premier League sau Serie A.

Astazi m-am gandit sa vin in atentia voastra cu o varianta de bilet, ceva mai “speciala”, alcatutia exclusiv din “superpariuri”. Am pus pe biletul nostru 6 astfel de optiuni ce totalizeaza o cota de 12. Bineinteles, pentru mai multe informatii asupra partidelor ce se afla de asemenea si pe biletul nostru, le puteti gasiti analizate pe site-ul nostru in sectiunea ponturi pariuri.

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Liverpool vs Arsenal

  • Incepem biletul cu cel mai tare duel al zilei. Ma astept ca, “cormoranii” sa fie mult mai prolifici decat in meciul cu Manchester si sa marcheze cel putin un gol.

Atletico Madrid vs Sevilla

  • Madrilenii vin dupa un 3-3 in compania celor de la Getafe, partida in care au marcat toate cele 3 reusite in inferioritate numerica. Pana la victoria din partida precedenta, Sevilla nu avea triumf in deplasarile din LaLiga. Atletico mi se pare superiora din toate punctele de vedere la ora actuala, si nu o vad pierzand in niciuna dintre cele doua reprize.

Inter Milan vs Lecce

  • Liderul din Serie A intalneste un adversar aflat intr-o forma destul de buna, insa pe care cred ca il va domina si va obtine toate cele 3 puncte foarte necesare in lupta pentru titlu.

AS Roma vs Napoli

  • Desi Napoli nu se afla intr-o forma extraordinara, am ales sa merg pe mana lor, linia de cornere fiind una foarte joasa, iar instinctul imi spune ca vor inscrie cel putin un gol pe “Stadio Olimpico.

Anderlecht vs Genk

  • Avem premisele unui meci cu de toate in cel mai tare duel al etapei cu numarul 19 din Jupiler League. Cele doua se afla pe podium in ceea ce priveste numarul de goluri marcate, iar celelalte doua optiuni sunt foarte usor de inverzit in opinia mea.

Eupen vs Royale Union

  • Toate argumentele ne conduc catre victoria lui Royale in aceasta runda. Eupen traverseaza o forma extrem de modesta ce nu indica in niciun fel ca ar putea obtine un rezultat pozitiv astazi.

Bilet alcatuit din Superpariuri – Cota 12

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Bilet alcatuit din Superpariuri - Cota 12
Bilet alcatuit din Superpariuri - Cota 12

Bilet alcatuit din Superpariuri – Cota 12

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON