Cota 2 din Arabia Saudită, 25 octombrie – Ne dublăm investiția?

Cota 2

Oferta de astăzi este destul de modestă, însă, în ciuda acestui aspect, avem pe site suficiente materiale din care puteți scoate profit, cum ar fi Cota 2 din Arabia Saudită. Noi am ales două pronosticuri și considerăm că am pariat destul de simplu, așa că avem multe motive să credem că vom bifa un succes în această seară.

Cota 2 din Arabia Saudită, 25 octombrie

MeciOraCotaPronostic
Al-Kholood vs Al-Nassr18:051.50Ronaldo marchează
Al-Ahli vs Al-Okhdood21:001.34Al-Ahli câștigă
Cota 2 din Arabia Saudită, 25 octombrie

Se remarcă din nou Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr? Își confirmă Al-Ahli statutul de favorită certă cu modesta Al-Okhdood? Ei bine, noi ne așteptăm să avem parte de scenarii favorabile și să ne dublăm investiția în această seară cu cota 2 din Arabia Saudită. Vezi mai jos câte o scurtă analiză pentru cele două variante de pariere selectate de noi:

100% BONUS la depunere 500 RON

Ne bazăm pe Cristiano Ronaldo

Ajuns la aproape 40 de ani, Cristiano Ronaldo încă are cifre impresionante, chiar dacă, ce-i drept, evoluează într-un campionat modest. De la startul sezonului, lusitanul a marcat 12 goluri în cele 15 partide disputate în toate competițiile, atât la nivel de club, cât și cu echipa națională.

În acest meci ar trebui să aibă o misiune facilă, având în vedere faptul că va avea în față un adversar mai mult decât accesibil, care se situează pe locul al 15-lea în clasament. Cum în acest sezon a marcat în șase din cele șapte runde de campionat, avem toate motivele să credem că Ronaldo va puncta și de această dată, așa că vom merge cu mare încredere pe mâna acestuia, la o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Al-Ahli este mare favorită la victorie

Al-Ahli, una dintre cele mai importante echipe din Arabia Saudită, este mare favorită la victorie în această confruntare. Este cu siguranță mult mai valoroasă decât adversara sa, având de asemenea și mult mai multă experiență, beneficiind și de avantajul propriului teren.

Poate că nu are neapărat parcursul dorit în actuala stagiune, fiind doar pe locul al șaptelea al clasamentului, însă, având în vedere faptul că dă piept cu echipa de pe penultimul loc, ar trebui să profite din plin și să scoată toate cele trei puncte puse în joc. Așadar, noi vom paria pe un succes al formației gazdă, într-o cotă de 1.34.

Cota 2 din Arabia Saudita
Cota 2 din Arabia Saudita

Ne dublăm investiția cu cota 2 din Arabia Saudită?

În mod normal, cota 2 din Arabia Saudită ar trebui să fie câștigătoare fără prea multe emoții, având în vedere faptul că vorbim de două pariuri simple. Cristiano Ronaldo marchează pe bandă rulantă pentru Al-Nassr, în timp ce Al-Ahli este net superioară adversarei sale. Așadar, credem că vom avea succes, însă, în cazul în care acest bilet nu îți face cu ochiul, poți oricând să accesezi site-ul nostru și să te inspiri din celelalte ponturi pariuri ale tipsterilor XBets.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite