Biletul Etapei din Serie A – Pariem simplu pentru cota 4.72

Biletul Etapei din Serie A - Pariem simplu pentru cota 4.72
Biletul Etapei din Serie A – Pariem simplu pentru cota 4.72 (sursa foto – facebook.com)

Campionatul Italiei a crescut în spectaculozitate în ultimii ani, oferind tot mai multe meciuri cu multe goluri, iar în acest weekend ne așteptăm la dueluri pe cinste. Așadar, am ales să plasăm Biletul Etapei din Serie A, pe care am inclus 5 ponturi pariuri, cu care am obținut o cotă de 4.72.

Pariem pe goluri și favorite pe Biletul Etapei din Serie A

MeciData/OraCotaPronostic
Udinese vs Inter28.09 – 16:001.45Inter câștigă
Torino vs Lazio29.09 – 13:301.40Peste 1,5 goluri
AS Roma vs Venezia29.09 – 16:001.40AS Roma câștigă
Napoli vs Monza29.09 – 21:451.34Napoli câștigă
Parma vs Cagliari30.09 – 21:451.24Peste 1,5 goluri
Biletul Etapei din Serie A

Pentru acest bilet am decis să pariem cât mai simplu, așa că avem pronosticuri pe goluri, dar și pe favoritele etapei. Pariurile noastre au fost selectate de la agenția de pariuri online Las Vegas, acolo unde ai ocazia să îți începi aventura cu un Pariu Gratuit de 50 RON, dar poți activa și pachetul de bun-venit de până la 900 RON. Revendică-l prin bannerul de mai jos!

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Udinese vs Inter deschide Biletul Etapei din Serie A

Inter Milan vine după un eșec în derby-ul cu AC Milan, iar cu siguranță caută să dea o replică rapidă. Campioana Italiei o prinde pe Udinese cu un moral slab, aceasta venind după o înfrângere categorică suferită în fieful celor de la AS Roma, așa că ar trebui să profite, mai ales că are mare nevoie de puncte pentru a se apropia de primul loc. Așadar, bazându-ne pe valoarea și experiența lor, vom merge cu încredere pe mâna milanezilor.

Biletul Etapei din Serie A, Torino vs Lazio, cota 4.72

Torino este marea surpriză a începutului de campionat, aceasta fiind a doua în clasament, la egalitate cu liderul AC Milan, care are însă cu un meci în plus. Este neînvinsă în acest sezon și nu ar fi de mirare să scoată un nou rezultat pozitiv, mai ales că joacă acasă, însă ne așteptăm ca Lazio să aibă un cuvânt de spus, dispunând totuși de un lot mai valoros. Așadar, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”.

Roma și Napoli, marile favorite de duminică

La prima vedere, AS Roma și Napoli au meciuri foarte accesibile în această etapă, în condițiile în care ambele joacă pe teren propriu, contra unor adversari la îndemână. Capitolinii dau piept cu Venezia, echipă care are doar patru puncte și care are mari probleme în deplasare, în timp ce napoletanii, aflați în mare formă, înfruntă Monza. Așadar, în mod normal, aceste meciuri nu ar trebui să ne ofere surprize și să avem parte de victorii lejere.

Biletul Etapei din Serie A
Biletul Etapei din Serie A

Produce Parma un nou meci cu multe goluri?

Parma este una dintre cele mai spectaculoase echipe din top 5 campionate ale Europei, care a marcat în toate partidele de Serie A de până acum, primind de asemenea gol în fiecare. Așadar, avem multe motive să credem că vom asista la un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, însă, având în vedere faptul că am ales să pariem simplu pe acest bilet, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

E loc de surprize pe Biletul Etapei din Serie A?

După cum am tot menționat, am decis să pariem cât mai simplu pe Biletul Etapei din Serie A, încât să evităm surprizele. În mod normal, acest bilet nu ar trebui să ne pună prea multe dificultăți, așa că avem încredere că putem bifa un succes. De asemenea, pe site-ul XBets găsiți multe alte ponturi pariuri și materiale interesante din care vă puteți inspira, așa că nu ezitați să aruncați un ochi pe recomandările tipsterilor noștri.

PLASEAZĂ BILETUL ETAPEI DIN SERIE A CU 900 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite