Reims vs PSG – Ponturi pariuri Ligue 1 – 21.09.2024 – Miză 4900 RON pe solist

Reims vs PSG - Ponturi pariuri Ligue 1 - 21.09.2024
Reims vs PSG – Ponturi pariuri Ligue 1 – 21.09.2024 – Sursa foto: Facebook

“Stade Auguste-Delaune” vă găzdui întâlnirea Reims vs PSG din cadrul etapei a cincea din Ligue 1, ce este programată să se dispute sâmbăta, 21 septembrie 2024, începând cu ora 22:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produce Reims surpriza?

Stade arată foarte bine în acest început de campionat care cu siguranță le dă mare încredere pentru această confruntare în care aspiră la un rezultat pozitiv. În ultima rundă de campionat au jucat la Nantes, acolo unde se vedeau conduși în minutul 28 al întâlnirii.

Băieții lui Luka Elsner nu s-au lăsat descurajați de golul canarilor, iar 6 minute mai tărziu restabileau egalitate la 1. Echilibrul a persistat în partea a doua până în minutul 90+1, atunci când “alb-roșii” au dat lovitura de 3 puncte prin reușită japonezului Keito Nakamura.

Grație celor 3 meciuri consecutive fară eșec, gazdele au urcat până pe poziția a șasea în configurația clasamentului din Ligue 1 , cu un total de 7 puncte. Un parcurs care le dă cu siguranță serios de gândit parizienilor care vor trebui să dea 100% pentru a îi învinge pe cei de la Reims.

  • Echipa probabilă: Diouf; Buta, Kipre, Agbadou, Sangui; Munetsi, Edoa, Teuma; Ito, Diakite, Nakamura

Cote pariuri Betano – Reims vs PSG

Cote pariuri Reims vs PSG
Cote pariuri Reims vs PSG

Așa cum era de așteptat, campioana en-titre pornește clar cu prima șansă în această deplasare în care sunt cotați cu 1.45 pentru a își păstra seria victorioasă intactă. Betano ne oferă o alternativă bună la goluri pentru duelul Reims vs PSG, 1.70 pentru a vedea tabela schimbată de ambele echipe.

PSG început perfect de sezon!

Trupa pregătită de Luis Enrique a primit în urmă cu 3 zile vizita celor de la Girona în primul meci din actuala ediție de UEFA Champions League. A fost un debut emoții pentru parizienii care nu au impresionat, și au avut nevoie de autogolul lui Paulo Gazzaninga pentru a obține toate cele 3 puncte.

Chiar și așa victoria rămâne, iar campioana Franței a ajuns la 5 triumfuri consecutive în actualul sezon competițional. Weekendul trecut au jucat tot acasă, în compania lui Brest, pe care au învins-o destul de greu scor 3-1, iar un aport decisiv la acest triumf l-a avut Ousmane Dembele care și-a trecut în cont o dublă.

Este singura formație din campionatul francez ce acumulează maximul de puncte după primele 4 runde. Dețin și un golaveraj de invidiat, +12, datorat celor 16 goluri marcate până acum și doar 4 primite. Precedenta deplasare de campionat le-a adus un trium cu 1-3 la Lille.

  • Echipa probabilă: Safanov; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Kolo Muani, Barcola

Ponturi Reims vs PSG

Toate argumentele sunt de partea parizienilor în această seara la finalul căreia ne așteptam să bifeze încă 3 puncte. Reims vine și ea după două victorii consecutive, însă astăzi datele problemei stau cu totul și cu totul diferit, adversarul fiind de un calibru diferit. Așadar, vom miza o sumă considerabiila de 4900 RON pentru victoria celor de la PSG în acest duel.

Ponturi pariuri Reims vs PSG
Ponturi pariuri Reims vs PSG
INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite