Cota 2 din fotbal azi 18.09.2024 – Surpriza pe Etihad?

Cota 2 din fotbal azi 18.09.2024 - Surpriza pe Etihad
Sursa foto: Manchester City ( oficial Facebook)

După o prima zi fotbal perfect din Uefa Champions League, iată că revenim astăzi din nou cu proiectul în cota 2 din fotbal. Este posibil să vedem o surpriza pe Etihad în Manchester City vs Inter? Poate în meciul dintre Club Brugge vs Dortmund, însă pentru întrebările astea o să găsiți răspunsurile puțin mai jos.

A început cum nu se putea mai bine aceasta super competiție inter cluburi din lume. S-au marcat nu mai puțin de 28 de goluri aseară și putem spune că nu am avut parte de surprize prea mari. Drept urmare, mergem mai departe și încercam să analizam cele mai importante meciuri de azi. Desigur, puțin mai jos o găsiți pronosticurile pentru cele doua partide care vorbeam puțin mai sus.

MeciOraPronosticCota
Man. City vs Inter22.001 solist1.55
Club Brugge vs Dortmund22:00X21.31
Tabel Cote Las Vegas 18.09.2024

PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Putem spune însfârșit că a început spectacolul fotbalistic cu adevărat. Cele mai tari ponturi din Champions League o să le găsiți pe site-ul Xbets. Colegii mei au pregătit deja cele mai tari combo-uri, bilete și avancronici cu informații suplimentare. Sunt sigur că daca o să intrați pe fiecare articol o să aveți de castigat, apoi vă aștept și în grupul de Telegram, acolo unde suntem peste 11.000 de pariori.

Cota 2 din fotbal 18.09.2024 – City este neinvinsa

Așa cum era de așteptat, formația engleza este văzută și în acest sezon că fiind principala favorita la câștigarea trofeului. Acest lucru s-a întâmplat și în stagiunea anterioara când au părăsit însă UEFA Champions League în sferturile de finala după o dubla cu echipa ce avea să și câștige competiția. Avem premisele unui meci de goluri in care cu siguranta favorita porneste Manchester City care nu a facut niciun pas gresit in acest sezon si pare foarte motivata sa porneasca cu dreptul si in Champions League. Chiar daca Inter ar putea marca pe Etihad un gol, nu ii vad in stare sa poata rezista timp de 90 de minute fara gol primit.

Cota 2 din fotbal – Inceput de sezon foarte bun pentru Dortmund

Doar doua deplasări au făcut “galben-negrii” în acest debut de stagiune. A fost mai întăi vizita din Cupa Germaniei pe care au făcut-o la Phonix Lubeck, acolo unde au castigat fară probleme, 1-4, și remiza din campionat consumata la Werder Bremen, încheiată 0-0.

Duelurile cu cei de la Club Brugge au fost de bun augur în ultimii ani pentru formația germana. S-au mai întâlnit cu belgienii în 2018 și 2020, de fiecare data în faza grupelor. Au ieșit neînvinși din cele 4 confruntări în care au bifat 3 succese și un egal, iar ceea ce este și mai interesant este că nu au primit nici macar un gol.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri
INCASEAZA 900 RON DE BUN VENIT

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite