PSG vs Girona – Ponturi Pariuri Champions League 18.09.2024

PSG vs Girona
PSG vs Girona (sursa foto – facebook.com)

Prima rundă din noul format Champions League propune duelul dintre PSG vs Girona, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 22:00, urmând să se dispute la Paris, pe “Parc des Princes”, unde ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte.

PSG vs Girona, meci foarte interesant

Așa cum v-au obișnuit, tipsterii XBets depun eforturi pentru a analiza cele mai importante meciuri ale zilei, iar partidele de Champions League nu aveau cum să lipsească de pe radarul acestora. Pentru astăzi avem pe site analiza fiecărui duel din cea mai importantă competiție inter-cluburi, dar și câteva variante de bilete, din care vă puteți inspira.

În acest material avem analiza duelului dintre PSG vs Girona, dar și un pariu într-o cotă de 1.40, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție de pariuri online care dispune de unul dintre cele mai bune pachete de bun-venit de pe piață, incluzând trei bonusuri.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri PSG vs Girona

Așa cum era și normal de altfel, campioana Franței este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, fiind cu siguranță mult mai puternică. Cei de la Unibet oferă o cotă de 1.40 pentru un succes al acesteia, în timp ce o victorie a ibericilor ne poate multiplica miza de șapte ori.

Cote pariuri PSG vs Girona
Cote pariuri PSG vs Girona

PSG este favorită certă în acest duel

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre echipele de top ale fotbalului european, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită pretenții uriașe, așa cum este cazul și în actuala stagiune, vizând câștigarea oricărui trofeu pus în joc.

Știm bine că marele vis al parizienilor este câștigarea Champions League, trofeu pe care îl vânează de foarte multă vreme, fiind aproape de el în 2020, când atingeau finala. De atunci, aceștia au jucat optimi de două ori, atingând și semifinalele de două ori, ultima dată în sezonul anterior, pierzând cu Borussia Dortmund.

Fără Mbappe în acest sezon, cei de la PSG se descurcă de minune până acum, câștigând toate cele patru partide disputate. Aceștia s-au impus pe rând cu Le Havre, Montpellier, Lille și Brest, în urma acestor partide marcând nu mai puțin de 16 goluri, primind trei.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Safonov; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Lee, Ruiz, Neves; Dembele, Kolo Muani, Barcola

Girona debutează în competițiile europene

Este o echipă mică, având în vedere faptul că este doar la al cincilea sezon la nivelul primei divizii, însă, cu toate acestea, în actuala stagiune va auzi imnul Champions League, după ce în sezonul anterior a avut un parcurs admirabil în La Liga, terminând pe locul al treilea.

Micuța echipă catalană a fost depășită doar de Real Madrid și Barcelona în clasament, asigurându-și nu doar calificarea în Champions League, ci și debutul în competițiile europene. După duelul cu PSG, aceasta va mai da piept cu Feyenoord, Slovan Bratislava, PSV Eindhoven, Sturm Graz, Liverpool, AC Milan și Arsenal.

După două victorii, 4-0 acasă cu Osasuna și 0-2 în fieful Sevillei, cei de la Girona au clacat. În ultimul meci, cel disputat în weekend, aceștia au primit vizita Barcelonei, cu care au pierdut în manieră categorică, scor 1-4, așa că rămâne de văzut ce moral au înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga; Frances, Lopez, Blind, Gutierrez; Martin, Romeu, Solis; Tsygankov, Ruiz, Danjuma

Ponturi pariuri PSG vs Girona

După cum menționam, PSG este net superioară din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, aceasta având de asemenea și pretenții mult mai mari în sezonul actual. Bazându-ne pe forma foarte bună pe care o traversează, dar și pe faptul că joacă acasă, ne așteptăm să obțină cele trei puncte fără probleme, de aceea vom paria cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.40 oferită de Unibet.

PSG câștigă @ Cota 1.40

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite