Puskas Academy vs Fiorentina – Ponturi pariuri Conference League

Puskas Academy vs Fiorentina - Ponturi pariuri Conference League
Puskas Academy vs Fiorentina – Ponturi pariuri Conference League – Sursa foto: Facebook

Intalnirea dintre magharii de la Puskas Academy si Fiorentina din play-off-ul UEFA Conference League este programat sa se consume joi, 29 august 2024, de la ora 22:00, pe “Pancho Arena”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produc ungurii un nou rezultat surprinzator?

Formatia din Ungaria a abordat extrem de curajos partida disputata pe “Stadio Artemio Franchi”, acolo unde dupa doar 12 minute de joc conduceau cu doua goluri pe tabela de marcaj. Nu au reusit insa sa mentina ritmul, iar italienii au izbutit sa intoarca scorul in avantajul lor pana in minutul 89, atunci cand Wojciech Golla a inchis tabela la 3-3.

Asadar, trupa pregatita de Zsolt Hornyák abordeaza acest retur cu un moral excelent, insa misiunea lor va fi una si mai complicata avand in vedere ca Fiorentina va fi cu siguranta mult mai atenta in defensiva, si va incerca sa le lase cat mai putine contraatacuri la dispoztie maghiarilor.

Drumul lor a inceput inca din turul 2, cand au castigat insa la masa vervede duelurile cu cei de la Dnipro-1. Apoi a venit dubla cu armenii de la Ararat-Armenia, pe care i-au eliminat cu scorul general de 4-3, dupa 0-1 in deplasare, si tot un spectaculos 3-3 acasa.

  • Echipa probabila: Pecsi; Maceiras, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill; Favorov, Pisek; Soisalo, Nissila, Nagy; Puljic

Prezentare cote Betano – Puskas Academy vs Fiorentina

Puskas Academy vs Fiorentina - Ponturi pariuri Conference League

Avand in vedere desfasurarea primei manse este de luat serios in considerare cota de 1.75 la “peste 2.5 goluri” pentru meciul de azi. Betano ii vede clar favoriti pe italieni la calificare, acordandu-le doar 1.28 la calificare.

Italienii fara succes in noul sezon!

Neatentia din startul partidei o putea costa decisiva pe finalista ultimelor doua editii de UEFA Conference League, care insa a izbutit apoi sa domine intalnirea si sa obtina doar acest rezultat de egalitate care ii obliga sa trateze foarte serios aceasta deplasare.

Pentru trupa pregatita de Raffaele Palladino a urmat apoi tot un duel pe teren propriu in compania nou-promovatei Venezia. Desi au controlat in totalitatea acea partida, nu au reusit sa trasnforme in gol niciuna dintre cele 14 ocazii de gol pe care si le-au creat.

Asadar, formatia toscana se afla in continuare in cautarea primului triumf stagional, iar ce mai bun prilej decat a il obtine astazi, in aceasta competitie pe care a tratat-o foarte serios pana acum si cu siguranta daca vor trece mai departe va fi una dintre principalele favorite la castigarea trofeului.

  • Echipa probabila: De Gea; Quarta, Pongracic, Ranieri; Dodo, Amrabat, Mandragora, Biraghi; Colpani, Beltran, Sottil

Pariul nostru – Puskas Academy vs Fiorentina

Nu cred ca vom mai vedea un duel la fel de spectaculos ca in Italia, insa ma astept ca si astazi sa vedem mai mult de un gol din partea celor de la Fiorentina care cred ca va intra mult mai concentrata astazi, drept pentru care am mizat pe cel putin doua goluri marcate de catre finalista ultimelor doua editii ale acestei competitii

Oaspeti - Peste 1.5 goluri @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite