Chelsea vs Manchester City – Ponturi Pariuri Speciale

Chelsea vs Manchester City – Ponturi Pariuri Speciale / sursă foto Facebook.com

Chelsea vs Manchester City este derby-ul primei etape de Premier League. Două dintre principalele favorite la titlu în sezonul 2024/2025 se vor întâlni pe Stamford Bridge. Duelul este programat duminică, 18 august 2024, de la ora 18:30.

Digi Sport 1 și Prima Sport 1 vor transmite în direct partida de pe Stamford Bridge, care urmează să fie arbitrată de către Anthony Taylor.

Un astfel de duel special merită atenția noastră, astfel că am găsit la Superbet câteva ponturi pariuri speciale foarte interesante – pe care le putem plasa cu un BONUS exclusiv în valoare de 500 RON!

  1. Pentru a încasa BONUSUL în valoare de 500 RON, APASĂ AICI și deschide un cont nou
  2. Apoi, finalizează procesul de verificare KYC
  3. Efectuează prima depunere și urmează instrucțiunile operatorului online!
Pachet de 500 RON Bonus

Începutul unei noi ere pe Stamford Bridge

Chelsea a decis să schimbe din nou antrenorul, astfel că debutul sezonului 2024/2025 îl regăsește pe Enzo Maresca pe banca tehnică. Acesta a efectuat multe schimbări la nivel de lot, însă fanii așteaptă o curățenie generală, deoarece în momentul redactării articolului la club sunt peste 40 de jucători înregistrați la echipa mare.

Pedro Neto, Dewsbury Hall, Filip Jorgensen, Omari Kellyman, Aaron Anselmino, Renato Veiga, Caleb Wiley, Marc Guiu si Adarabioyo sunt jucătorii ce au ajuns până acum pe Bridge. Clubul negociază intens pentru transferul lui Joao Felix, cel care ar urma să fie folosit drept monedă de schimb în transferul lui Conor Gallagher.

Ian Maatsen, Lewis Hall, Omari Hutchinson, Hakim Ziyech, Malang Sarr si Thiago Silva au părăsit deja gruparea londoneză, însă nume precum Kepa, Romelu Lukaku sau Armando Broja nu își mai au locul în tricoul albastru.

Chelsea a arătat modest în partidele amicale, suferind înfrângeri categorice cu Celtic sau Manchester City. Singura victorie a venit în fața celor de la Club America, scor 3-0.

  • Echipă probabilă Chelsea: Sanchez – Cucurella, Colwill, Fofana, Gusto – Lavia, Enzo Fernandez – Mudryk, Dewsbury, Cole Palmer – Nkunku

Manchester City, supercampioana Angliei

Manchester City a început perfect acest sezon, reușind să cucerească deja primul trofeu. Trupa lui Pep Guardiola a învins-o pe rivala Manchester United în Supercupa Angliei – chiar la Londra.

Pe 10 august, cele două formații s-au întâlnit pe Wembley și au remizat în 90 de minute, după reușitele lui Garnacho (minutul 82) și Bernardo Silva (minutul 89). A fost nevoie de 16 penalty-uri pentru a se stabili câștigătoarea trofeului. Bernardo Silva a început cu stângul seria campioanei, însă Jadon Sancho a ratat a 4-a lovitură.

În cele din urmă Johnny Evans a clacat, iar Akanji a tarnsformat cu succes pentru ”cetățeni”. Acum, Manchester City este în căutarea primelor 3 puncte în campionat, pe un stadion unde ultima oară termina la egalitate la capătul unui meci ”nebun” – scor 4-4.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Gvardiol, Dias, Ajanki, Lewis – Kovacic, De Bruyne – Doku, Silva, Bobb – Haaland

Ponturi pariuri speciale Chelsea vs Manchester City – ce mizam?

După cum spuneam, am aruncat o privire peste oferta celor de la Superbet și am găsit câteva ponturi pariuri speciale Chelsea vs Manchester City foarte interesante.

Recomandarea principală este bazată exclusiv pe goluri. Enzo Maresca are un lot foarte numeros, așadar lupta pentru primul 11 este una acerbă. Mudryk & co. trebuie să demonstreze încă de la debut, iar fanii vor avea pretenții ridicate pe Stamford Bridge. De partea cealaltă, City poate da oricând lovitura – având un atac rapid.

Peste 2.5 goluri & Chelsea marchează @ 1.80


Pentru pariorii care vor să riște pe o cotă mult mai mare, recomand și un pronostic secundar de cotă 3.00:

⚽ Erling Haaland marchează

⚽ peste 2.5 goluri

⚽ Manchester City câștigă sau egal

Ce părere ai despre aceste recomandări la Chelsea vs Manchester City?

Vreau să încasez 500 RON!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite