Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani – Preliminarii UCL

Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani - Preliminarii UCL
Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani – Preliminarii UCL – Sursa foto: Facebook

Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani – Preliminarii UCL. “Estadi Nacional” va gazdui confruntarea dintre UE Santa Coloma si FC Ballkani din prima runda a preliminariilor UEFA Champions League. Meciul va avea loc marti, 9 iulie 2024, de la ora 21:00, si il va avea la centru pe romanul Marcel Bîrsan.

Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani

Campioana ultimelor 3 sezoane din Kosovo porneste ca favorita in capitala Andorrei, aici unde sunt cotati cu 1.65 de catre cei de la Betano pentru a se impune in prima mansa.

Prezentare cote Betano – UE Santa Coloma vs FC Ballkani

Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani - Preliminarii UCL
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

UE Santa Coloma

Sub comanda fostului international spaniol Ramón Calderé, clubul infiintat in urma cu 38 de ani au reusit la finalul stagiuni precedente sa isi treaca in cont primul titlu din istorie, asta dupa ce au castigat lupta pe care au dat-o pana la final cu cei de la Inter Escalades care au avut doar cu 3 puncte mai putin.

A fost un sezon absolut perfect pentru “esquirlos” care in ultimul meci oficial au reusit sa isi treaca in cont si Cupa Andorrei, dupa o finala cu cei de la Pas de la Casa. A fost doar pentru a patra oara cand si-au trecut in visterie acest trofeu intern.

Aceasta este cea de a noua prezenta europeana pentru acest club care nu a reusit niciodata sa obtina un rezultat pozitiv in cel 16 meciuri jucate pana acum. In sezonul anterior au fost prezenti in Conference League, acolo unde au pierdut clar, cu scorul de 1-5 in fata islandezilor de la Breidablik.

  • Echipa probabila: Ruiz; Garcia, Puentes, Ribeiro, Blasco; Castells, El Ghazoui; L’Koucha, Modric, Joaquinete; de Jesus

FC Ballkani

“Xhebrailat ” domina fotbalul din Kosovo, acolo unde au izbutit sa bifeze al treilea titlu consecutiv. Trupa pregatita din 2022 de Ilir Daja a acumulat un total de 78 de puncte, iar pe langa omogenitatea din joc, un aport important l-a avut si atacantul Nazmi Gripshi care a inscris nu mai putin de 15 goluri.

Kosovarii si-au facut incalzirea pentru debutul european din aceasta stagiune cu doua meciuri amicale in care nu au impresionat, terminand la egalitate 2-2 cu cei de la Malisheva, si au pierdut cu scorul de 2-0 in fata nord-macedonenilor de la Tikves.

Au impresionat la primele lor doua aparitii europene de pana acum, atunci cand au reusit de fiecare data sa ajunga in grupele UEFA Conference League. In stagiunea precedenta ba chiar au reusit sa castige si primul lor in meci in aceasta faza, dupa ce i-au invins cu 2-0 pe croatii de la Dinamo Zagreb.

  • Echipa probabila: Kolici; Halili, Jashanica, Potoku, Thaqi; Abedini, Limaj, Kryeziu, Tolaj, Giovanni; Adetunji

Ponturi UE Santa Coloma vs FC Ballkani

UE Santa Coloma vs FC Ballkani. Primele doua aparitii ale kosovarilor in cupele europene au fost productive pentru ei, ajungand de fiecare data in grupele UEFA Conference League. De cealalta parte, gazdele, de la debutul lor pe plan european in 2010, nu a obtinut nici macar un rezultat pozitiv in cele 16 meciuri jucate pana acum. Voi miza pe victoria oaspetilor aici care mi se par superiori din toate punctele de vedere.

2 Solist @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite