Farul vs Unirea Slobozia – incepe Superliga!

Farul vs Unirea Slobozia – incepe Superliga! sursa foto Facebook.com

Farul vs Unirea Slobozia este meciul ce deschide sezonul 2024/2025 de Superliga. Cele doua formatii se vor infrunta pe 12 iulie 2024, de la ora 18:30 – in direct pe Digi Sport, Prima Sport & Orange Sport.

Cu siguranta toti amatorii de fotbal autohton vor dori sa includa acest meci pe Biletul Zilei, iar acest articol serveste drept inspiratie pentru pariori. Citeste in continuare materialul nostru pentru a afla ultimele noutati si cum poti paria pe Farul vs Unirea Slobozia cu un bonus in valoare de 500 RON!

✅ In primul rand, APASA AICI pentru a accesa formularul de inregistrare al celor de la Betano – pe desktop sau pe mobil

✅ Apoi, finalizeaza procesul de verificare KYC

✅ Nu iti mai ramane decat sa alimentezi noul cont deschis cu pana la 500 RON, iar operatorul online iti va dubla depunerea!

100% BONUS la depunere 500 RON

Farul vs Unirea Slobozia – ce pariem?

Fosta campioana a Romaniei a ratat participarea in competitiile europene, astfel ca acum se va concentra exclusiv pe campionat. In perioada de pregatire, baietii lui Gheorghe Hagi nu au impresionat, suferind infrangeri cu Chernomore sau Petrocub.

Clubul nu a investit in vara si a adus doar jucatori liberi de contract – Andrei Ciobanu, Razvan Ducan, Mihai Balasa si Gabriel Iancu. In schimb, au fost lasati sa plece David Kiki, Ronaldo Deaconu, Constantin Budescu, Gabriel Nedelea, David Maftei, Tudor Baluta, Damien Dussaut, Kevin Boli si Amine Benchaib.

Louis Munteanu s-a intors si el la Fiorentina, iar viitorul sau este incert. In momentul de fata, lotul lui Gheorghe Hagi este unul mult slabit fata de anul trecut si nu este de mirare ca in ofertele agentiilor de pariuri online, cota celor de la Farul pentru a castiga meciul cu Unirea Slobozia a inceput sa creasca.

Echipa probabila: Buzbuchi – Ganea, Balasa, Larie, Danuleasa – Grameni, Ciobanu, Grigoryan – Rivaldinho, Iancu, Dumitrache

De partea cealalta, Unirea Slobozia a fost campioana Ligii a 2-a, stagiunea 2023/2024. Galben-albastrii au incheiat pe prima pozitie in clasament, la 8 puncte deasupra celor de la Corvinul Hunedoara. Ultimul meci oficial a fost un 0-0 cu Selimbar, pe 11 mai.

Oaspetii de astazi au adus jucatori liberi de contract, unii cu experienta la nivel de prima liga – Paolo Medina, Cristian Barbut, Jordan Gele, Filip Ilie, Stefan Krell, Marius Antoche, Daniel Serbanica sau Ariel Lopez. De asemenea, Ovidiu Perianu a fost imprumutat de la FCSB.

In schimb, Iliya Dimitrov, Serafim Cojocari, Serges Ekollo, Cosmin Atanase si Mihai Sandru s-au despartit de Unirea Slobozia. Ultima oara, Unirea si Farul Constanta s-au intalnit pe 14 octombrie 2020, atunci cand Farul se impunea cu scorul de 2-0 in deplasare.

Ce pariem?

Am aruncat o privire peste cotele pariuri pentru Farul vs Unirea Slobozia si am gasit in oferta Betano un pronostic ce in opinia mea nu ar trebui sa ne puna prea mari probleme.

Vorbim despre meciul de debut in noua stagiune, asadar cele doua formatii nu au inca jocul format. De asemenea, Unirea Slobozia si-ar dori enorm sa nu piarda primul duel in esalonul primar al fotbalului romanesc. De partea cealalta, Farul Constanta nu si-a intarit serios lotul – asadar e putin probabil ca baietii lui Hagi sa produca spectacol.

se marcheaza intre 1 si 3 goluri @ 1.43

Tu ce ponturi pariuri vei plasa la meciul Farul vs Unirea Slobozia?

PARIAZA PE SUPERLIGA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite