Romanii nu vorbesc prea mult despre volei, nu este un sport foarte popular, insa daca suntem pasionati de pariuri trebuie sa fim mai atenti la aceste intreceri sportive putin cunoscute pentru ca aici apar mai rar surprize – peste 80% dintre oamenii care pariaza aleg sa-si puna banii pe formatiile cotate cu prima sansa. Pare ceva normal, sa mizezi pe echipele favorite dar in sporturile foarte urmarite apar des rezultate neasteptate, lucru ce se intampla mai putin in volei.

Ce putem paria?

Pe langa pariurile clasice de tip 12 (victorie gazde sau victorie oaspeti) ce sunt disponibile la toate agentiile, putem selecta diferenta la seturi. De exemplu daca avem o confruntare dezechilibrata putem miza pe clubul favorit la handicap, adica sa castige mai clar – la 2 seturi diferenta. In acest fel obtinem o cota mult mai buna pe echipa cotata cu prima sansa. Numarul de puncte este evident si el o optiune de luat in calcul, “peste” sau “sub” – linia de puncte fiind setata de casa de pariuri in functie de forma arata de cele doua echipe in ultimele meciuri. Pornind de la numarul de puncte apar piete noi, cum ar fi “par” sau “impar”, aici trebuie sa alegi cum va fi numarul total de puncte de la finalul evenimentului. Pariurile pe victorie simpla pot fi si ele impartite pe diferite perioade de joc, si nu ne referim la cele live si pur si simplu la cele pre-meci in care indici castigatoare dintr-un anumit set.

Ponturi pariuri pe termen lung (antepost)

Asa cum o spune si numele, pariurile pe termen lung se desfasoara pe o perioada mare de timp. In sensul in care tu ai ales pus pariul pe castigatoarea titlului din Germania acum, si o sa afli rezultatul abia la finalul intrecerii – peste 6 luni sau un an, in functie de competitie. Daca ai de gand sa plasezi astfel de pariuri este recomandat ca inainte sa citesti cat mai multe informatii despre formatia respectiva: daca dispune de o finantare solida pentru a putea tine nivelul ridicat tot sezonul.

Polonia LSK (F) are o mare favorita pentru primul loc la finalul sezonului 2017/2018, pe KPS Chemik Police (F) la o cota de 1.25. La baieti lucrurile sunt mai echilibrate, spre exemplu in Elitserien din Suedia, bookmakerii sunt rezervati in privinta unei echipa favorite pentru castigarea trofeului 2017/18, Hylte VBK are cota 2.10 in timp ce Orkelljunga VK are cota 2.50. Bundesliga de volei masculin din Germania se anunta la fel de interesanta si in urmatorul an competitional, cu Berlin Recycling Volleys in prim-plan la o cota de 1.90 dar VfB Friedrichshafen cota cu 2.50 poate pune probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *