Stadion

Tanta Stadium

Competitie

Premier League

Programare

Miercuri, 15:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri 14.03.2018, incepand cu ora 15:00, va avea loc duelul Tanta – Alassiouty, din cadrul rundei a 29-a a primei ligi din Egipt.

Cei de la Tanta se gasesc pe pozitia a 16-a a clasamentului din Premier League, cu 25 de puncte acumulate pana in acest moment. Tunisianul S. Jaziri este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 6 ori pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o forma destul de slaba, fiind fara succes in ultimele 9 partide de campionat. Etapa trecuta, Tanta a remizat pe terenul celor de la Arab Contractors, cu scorul de 1-1. Tanta reprezinta o echipa extrem de slaba pe teren propriu. Gazdele au castigat doar una din ultimele 13 partide oficiale disputate in fata propriilor suporteri.

Ponturi Pariuri – Start – Kristiansund – Eliteserien

Sparebanken Sør Arena (Kristiansand) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Bodo Glimt – Sandefjord – Eliteserien

Aspmyra Stadion (Bodø) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1 solist...
Lillestrom - Brann

Ponturi Pariuri – Haugesund – Lillestrom – Eliteserien

Haugesund Stadion (Haugesund) Eliteserien Duminica, 19:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Rosenborg – Valerenga – Eliteserien

Lerkendal Stadion (Trondheim) Eliteserien Duminica, 21:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Japonia – Senegal – Cupa Mondiala

Central Stadium (Yekaterinburg) Cupa Mondiala Duminica, 18:00 TVR 1, TVR HD 1...

Alassiouty se claseaza pe pozitia a 10-a a clasamentului din Premier League inaintea acestei etape, cu 33 de puncte acumulate in 28 de partide de campionat. Egipteanul O. Bassam este omul cheie al oaspetilor in acest sezon, acesta avand 5 reusite in campionat. Oaspetii dau dovada de multa inconstanta in evolutiile din campionat, reusind sa adune doar 4 puncte in precedentele 5 intalniri. Etapa precedenta, cei de la Alassiouty au remizat pe teren propriu, 1-1 in fata celor de la Enppi. Al Ittihad nu a reusit niciodata sa se impuna pe acest teren, intr-o partida de campionat.

Ambele echipe au parte de un sezon modest pana acum, acestea incercand sa evite retrogradarea. De altfel, cele doua traverseaza o perioada slaba si sunt inconstante in evolutii, asadar e dificil de prezis o invingatoare intr-o astfel de partida. Ma astept la un duel echilibrat, lipsit de prea mult spectacol, iar recomandarile mele sunt bazate pe goluri de aceasta data, cat mai putine la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Tanta – Alassiouty: sub 2.5 goluri

Pont cota mare Tanta – Alassiouty: sub 1.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania