Stadion

Rheinpark Stadion

Competitie

Challenge League

Programare

Joi, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi 19.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Vaduz – Rapperswil, din cadrul rundei a 29-a a ligii secunde din Elvetia.

Cei de la Vaduz se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Super League, cu 46 de puncte acumulate in 28 de partide de campionat. M. Devic este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 8 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseau o perioada foarte buna in campionat, cu succese consecutive inregistrate. Dupa victoria din Cupa Liechtenstein-ului insa, cu Eschen, acestia au suferit un esec in campionat pe terenul celor de la Xamax, cu scorul de 3-1. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 9 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-2 in fata celor de la Xamax.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Rapperswil ocupa pozitia a 5-a a clasamentului ligii secunde din Elvetia, echipa reusind sa adune 46 de puncte, dupa 28 de etape. Macedoneanul E. Shabani este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 7 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta in campionat, cu 7 puncte acumulate in ultimele 3 partide. Etapa precedenta, cei de la Rapperswil au reusit sa o invinga pe Winterthur pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Octombrie 2016, incheiata cu scorul de 0-2.

Cele doua echipe au parte de un sezon asemanator, acestea incercand sa se lupte pentru promovare. Xamax insa s-a dovedit a fi o nuca mult prea tare pentru toate echipele din Challenge League in acest sezon, acestia neavand emotii in ceea ce priveste castigaarea campionatului. Fara sanse la promovare, cele doua echipe sunt lipsita de motivatie in acest duel, asadar e dificil de prezis o invingatoare. Ma astept la o partida lipsita de spectacol, iar recomandarile mele de aceasta data sunt bazate exclusiv pe goluri, care sper eu sa fie cat mai putine la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Vaduz – Rapperswil: sub 3.5 goluri

Pont cota mare Vaduz – Rapperswil: sub 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania