Stadion

Veritas Stadion

Competitie

Veikkausliiga

Programare

Vineri, 18:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 18.05.2018, incepand cu ora 18:30, va avea loc duelul TPS Turku – HJK, din cadrul rundei a 8-a a primei ligi din Finlanda.

Cei de la TPS Turku se claseaza in acest moment pe pozitia a 10-a a clasamentului din Veikkausliiga, cu 5 puncte acumulate in 7 partide de campionat. Finlandezul M. Aaritalo este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 3 goluri inscrise pana acum. Gazdele se afla pe o panta descendenta, cu un singur punct obtinut in ultimele 3 etape. Runda precedenta, acestia au remizat pe terenul celor de la Kemi, cu scorul de 2-2. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-0 inregistrat in fata celor de la Honka.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, HJK ocupa pozitia a 2-a a clasamentului primei ligi din Finlanda, echipa reusind sa adune 16 puncte, dupa 8 etape. Brazilianul J. Klauss De Mello este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 4 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii slabe in campionat, cu 6 puncte acumulate in ultimele 3 partide. Dupa infrangerea cu Lahti, HJK a triumfat etapa precedenta pe terenul celor de la Kemi, scor 2-1. Oaspetii tocmai ce au pierdut finala Cupei Ligii Finlandei, dupa un 0-1 in fata celor de la Inter Turku. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din luna Iunie a anului 2017, incheiata cu scorul de 0-3.

HJK reprezinta fara indoiala marea favorita a acestui duel. Gazdele au un lot mult mai valoros si mai experimentat, in timp ce TPS Turku este straina de locurile europene. De altfel, HJK a inceput mai bine sezonul si in ciuda evolutiilor alternante din ultima vreme, se afla in apropierea titlului. Ma astept la un duel dominat in intregime de oaspeti, asadar recomandarile mele de aceasta data sunt exclusiv in favoarea acestora.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont TPS Turku – HJK: 2 solist

Pont cota mare TPS Turku – HJK: 2 pauza / 2 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania