Stadion

Stadyen Budaŭnik

Competitie

Vysshaya Liga

Programare

Miercuri, 17:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Miercuri 13.06.2018, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Soligorsk – Zhodino, din cadrul rundei a 11-a a primei ligi din Belarus.

Cei de la Soligorsk se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului din Vysshaya Liga, cu 18 puncte acumulate in 10 partide de campionat. Bielorusul Y. Kovalev este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 3 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada extrem de buna, cu 4 succese consecutive inregistrate in campionat. Acestia au reusit sa le invinga rand pe rand pe Isloch Minsk (scor 3-0), Gorodeja (scor 1-0), Gomel (scor 2-1) si Neman etapa trecuta, 1-0 in depalsare. Gazdele reprezinta o echipa buna pe teren propriu. Acestia au pierdut doar unul din ultimele 6 dueluri disputate in fata suporterilor, dupa un 0-1 in campionat in fata celor de la Slutsk.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, Zhodino ocupa pozitia a 6-a a clasamentului primei ligi din Belarus, echipa reusind sa adune 15 puncte, dupa 10 etape. Rusul P. Dolgov este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 2 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in precedentele 4 partide. Dupa o remiza alba pe terenul celor de la Gomel, pentru Zhodino au urmat doua infrangeri la 0 in fata celor de la Vitebsk si Neman, ca etapa trecuta sa se impuna pe teren propriu, 2-0 in fata celor de la Slutsk. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Noiembrie 2017, incheiata cu scorul de 1-2.

Soligorsk a inceput modest acest sezon, insa in ultima luna au parte de evolutii din ce in ce mai multe. Dupa 4 succese consecutive, gazdele au reusit sa se apropie la doar 3 puncte de podium, iar o noua astfel de evolutie buna i-ar aduce pana pe pozitia a 3-a. De partea cealalta, Zhodino reprezinta o echipa inconstanta in evolutii, cu 4 succese inregistrate si 3 infrangeri suferite. Tinand cont de evolutiile bune ale celor de la Soligorsk pe teren propriu, ma astept la o partida dominata de ei, asadar recomandarile mele astazi vor fi exclusiv in favoarea gazdelor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Soligorsk – Zhodino: 1 solist

Pont cota mare Soligorsk – Zhodino: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania