Stadion

Borg el Arab

Competitie

Premier League

Programare

Duminica, 17:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Duminica 14.01.2018, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Smouha – Enppi, din cadrul rundei a 18-a a primei ligi din Egipt.

Cei de la Smouha se gasesc pe pozitia a 6-a a clasamentului din Premier League, cu 26 de puncte acumulate pana in acest moment. Egipteanul M. Hassan este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o continua ascensiune in campionat. Dupa doua infrangeri consecutive, acestia au reusit sa obtina 7 puncte in ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedenta, Smouha a reusit sa se impuna pe teren propriu la limita, 3-2 in fata celor de la El Masry. Smouha a pierdut doar una din ultimele 7 partide oficiale disputate pe teren propriu.

Ponturi Pariuri – Innsbruck – Hartberg – Erste Liga

Stadion Tivoli NEU Erste Liga Marti, 19:30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Sochaux – Ligue 2

Stade du Hainaut Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Tours – Quevilly Rouen – Ligue 2

tade de la Vallée du Cher Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal...

Ponturi Pariuri – Paris FC – Chateauroux – Ligue 2

Stade Charlety Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi Pariuri – Orleans – Bourg Peronnas – Ligue 2

Stade de la Source Ligue 2 Marti, 21:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Enppi se claseaza pe pozitia a 5-a a clasamentului din Premier League inaintea acestei etape, cu 28 de puncte acumulate in 17 partide de campionat. Egipteanul S. Mohsen este omul cheie al oaspetilor in acest sezon, acesta avand 7 reusite in campionat. Oaspetii se afla intr-o forma extrem de buna, cu 4 succese inregistrate in ultimele 5 partide ofiicale. Etapa precedenta, Enppi a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Tanta, cu scorul de 1-0. Cei de la Enppi nu au reusit niciodata sa se impuna pe terenul celor de la Smouha, intr-o partida de campionat.

Enppi si Smouha traverseaza o perioada foarte buna, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De altfel, ambele au nevoie de un succes pentru a ramane in cursa pentru podium. Enppi si Smouha au oferit mereu partide spectaculoase atunci cand s-au intalnit, in 4 din ultimele 5 intalniri directe ambele reusind sa inscrie minim un gol. Ma astept la un nou duel frumos, fiind dificil de prezis o invignatoare. Recomandarea mea este asadar un pronostic bazat pe goluri, cat mai multe la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Smouha – Enppi: peste 1.5 goluri

Pont Smouha – Enppi: peste 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania