Stadion

Spotland Stadium

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti 17.04.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Rochdale – Oldham, din cadrul rundei a 36-a a ligii a 3-a din Anglia.

Cei de la Rochdale se claseaza in acest moment pe pozitia a 21-a a clasamentului din League One, cu 45 de puncte acumulate in 41 de partide de campionat. Englezul I. Henderson este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 13 goluri inscrise pana acum. Gazdele dau dovada de inconstanta in campionat, cu 4 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa remiza cu Portsmouth (scor 3-3), pentru cei de la Rochdale a urmat o infrangere in fata celor de la Wigan (scor 1-4) si o victorie pe terenul celor de la Peterborough, cu scorul de 1-0. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 8 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 3-1 in fata celor de la Shrewsbury.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Oldham ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii a 3-a din Anglia, echipa reusind sa adune 46 de puncte, dupa 41 de etape. Irlandezul E. Doyle este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 15 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-un continuu impas. Dupa victoria de pe teren propriu cu Blackpool (scor 2-1), acestia au inregistrat 3 remize consecutive: 0-0 in fata celor de la Oxford utd, 1-1 in fata celor de la Walsall si 1-1 in fata celor de la FC Gillingham, etapa precedenta. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Noiembrie 2011, incheiata cu scorul de 0-3.

Cele doua echipe au parte de un sezon extrem de slab, acestea luptandu-se cot la cot pentru evitarea retrogradarii. Oldham si Rochdale sunt despartite in acest moment de un singur punct, asadar victoria este vitala pentru ambele in aceasta partida. E destul de dificil de prezis o invingatoare intr-un astfel de duel, asadar tinand cont de defensivele modeste ale acestora, optez pentru doua pronosticuri bazate pe goluri, cat mai multe la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Rochdale – Oldham: peste 1.5 goluri

Pont cota mare Rochdale – Oldham: peste 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania