Stadion

Stade Auguste-Delaune

Competitie

Ligue 2

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 27.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Reims – Niort, din cadrul rundei a 36-a a ligii secunde din Franta.

Cei de la Reims se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din Ligue 2, cu 81 de puncte acumulate in 34 de partide de campionat. Francezul T. Siebatcheu este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 16 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada extrem de buna in campionat, cu victorii pe banda rulanta obtinute. Etapa trecuta, cei de la Reims au reusit sa o invinga pe Auxerre in deplasare, cu scorul de 4-1. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 13 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in fata celor de la Lorient.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Niort ocupa pozitia a 13-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 41 de puncte, dupa 35 de etape. Africanul A.D. Ndoh este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 14 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in ultimele 3 partide. Dupa infrangerea cu 2-1 pe terenul celor de la Chateauroux, acestia au reusit sa o invinga etapa precedenta pe GFC Ajaccio pe teren propriu, cu scorul de 4-1. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Februarie 2007, incheiata cu scorul de 2-3.

Reims este deja confirmata campioana, iar echipa cu siguranta se gandeste la meciurile din Ligue 1. De partea cealalta, Niort reprezinta o echipa fara orizont. Acestia nu mai au sanse la promovare si nici vreo emotie pentru retrogradare, asadar ma astept ca ambele echipe sa intre in aceasta partida fara motivatie. Fiind dificil de prezis o invingatoare in aceasta partida tinand cont de miza, recomandarile mele de aceasta data sunt bazate exclusiv pe goluri, care sper eu sa fie cat mai putine la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Reims – Niort: sub 3.5 goluri

Pont cota mare Reims – Niort: sub 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania