Stadion

SS Anderson Reserve

Competitie

NPL Victoria

Programare

Vineri, 13:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 15.06.2018, incepand cu ora 13:30, va avea loc duelul Port Melbourne Sharks – Kingston City, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Australia.

Cei de la Port Melbourne Sharks se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului din NPL Victoria, cu 22 de puncte acumulate in 15 partide de campionat. Gazdele se afla intr-o forma destul de buna in campionat, cu 3 succese inregistrate in precedentele 4 etape. Dupa un esec cu scorul de 6-1 pe terenul celor de la Heidelberg, cei de la Port Melbourne Sharks au reusit sa o invinga in ultima runda pe Green Gully pe teren propriu, scor 3-2. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu. Este vorba de duelul de campionat cu Melbourne Knights, incheiat cu scorul de 0-2.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, Kingston City ocupa pozitia a 11-a a clasamentului ligii secunde din Australia, echipa reusind sa adune 14 puncte, dupa 15 etape. Oaspetii au parte de evolutii alternante in ultima perioada, reusind sa obtina 5 puncte in tot atatea partide de campionat. Dupa doua remize consecutive inregistrate in fata celor de la Green Gully si Hume City (ambele cu scorul de 1-1), cei de la Kingston City au invins-o pe FC Avondale etapa trecuta, cu scorul de 2-0. Oaspetii au una din cele mai slabe ofensive ale campionatului, acestia reusind sa inscrie doar 14 goluri in 15 etape. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat disputata in Iulie 2017 si incheiata cu scorul de 0-4.

Port Melbourne Sharks a reusit etapa trecuta sa obtina o victorie importanta pentru moralul echipei, ajungand astfel peo pozitie de play-off. Acestia au doar un punct deasupra celor de la Melbourne Knights, asadar nu mai pot face pasi gresiti acum, daca vor sa ramana intre primele 6. De partea cealalta, Kignston City reprezinta o echipa inconstanta, care se lupta in acest moment pentru evitarea retrogradarii. Tinand cont de sezonul mult mai bun al celor de la Port Melbourne Sharks si de avantajul terenului propriu, recomandarile mele de aceasta data vor fi exclusiv in favoarea acestora.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Port Melbourne Sharks – Kingston City: 1 solist

Pont cota mare Port Melbourne Sharks – Kingston City: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania