Stadion

Suez Stadium

Competitie

Premier League

Programare

Duminica, 14:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Duminica 14.01.2018, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Smouha – Enppi, din cadrul rundei a 18-a a primei ligi din Egipt.

Cei de la Petrojet se gasesc pe pozitia a 13-a a clasamentului din Premier League, cu 20 de puncte acumulate pana in acest moment. Egipteanul M. Shahin este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 3 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii slabe, cu doar 4 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Dupa 3 infrangeri consecutive inregistrate la finalul lunii Decembrie, cei de la Petrojet au triumfat etapa trecuta pe teren propriu, 1-0 in fata celor de la El Entag El Harby. Cei de la Perojet au una din cele mai slabe ofensive ale campionatului, cu doar 14 goluri inscrise pana in acest moment.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

El Dakyleh se claseaza pe pozitia a 11-a a clasamentului din Premier League inaintea acestei etape, cu 21 de puncte acumulate in 17 partide de campionat. Egipteanul M. Zika este omul cheie al oaspetilor in acest sezon, acesta avand 7 reusite in campionat. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta in acest moment. Dupa infrangerea cu Enppi pe teren propriu, acestia au obtinut 7 puncte in ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedenta, El Daklyeh a invins-o pe Wadi Degla in deplasare, cu scorul de 2-1. Cei de la El Daklyeh nu au reusit niciodata sa se impuna pe terenul celor de la Petrojet, intr-o partida de campionat.

Cele doua echipe au parte de uns ezon modest, fiind departe de primele locuri. De altfel, acestia nu impresioneaza deloc in ofensiva, cu 14, respectiv 18 goluri inscrise in 17 partide de campionat. Moralul ambelor echipe este cu siguranta scazut, asadar e dificil de prezis o invingatoare. Ma astept la o partida anosta, lipsita de spectacol, asadar optez pentru un pronostic bazat pe goluri, cat mai putine la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Petrojet – El Daklyeh: sub 2.5 goluri

Pont Petrojet – El Daklyeh: sub 1.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania