Stadion

Pascoe Vale Stadium

Competitie

NPL Victoria

Programare

Vineri, 13:15

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 15.06.2018, incepand cu ora 13:15, va avea loc duelul Pascoe Vale – Bentleigh, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Australia.

Cei de la Pascoe Vale se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din NPL Victoria, cu 22 de puncte acumulate in 15 partide de campionat. Gazdele au parte de evolutii inconstante in ultima perioada, acestia avand 6 puncte obtinute in precedentele 5 partide de campionat. Dupa o infrangere cu 2-1 pe terenul celor de la Hume City, Pascoe Vale a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Northcote City (cu scorul de 1-0), ca in ultima runda sa cedeze pe teren propriu, 0-1 in fata celor de la Melbourne Knights. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu. Este vorba de partida de campionat cu Melbourne Knights, incheiata cu scorul de 0-1.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, Bentleigh ocupa prima pozitie a clasamentului ligii secunde din Australia, echipa reusind sa adune 40 de puncte, dupa 15 etape. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, cu 4 succese inregistrate in ultimele 5 partide de campionat. Dupa infrangerea cu 3-4 in fata celor de la Port Melbourne Sharks, cei de la Bentleigh s-au impus rand pe rand cu 3-1 pe terenul celor de la Bulleen, 4-3 pe terenul celor de la Dandenong si 3-0 in ultima runda, in fata celor de la Oakleigh, pe teren propriu. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Aprilie 2016, incheiata cu scorul de 1-4.

Bentleigh reprezinta una din cele mai in forma echipe din NPL Victoria si este liderul la zi in liga secunda australiana. Acestia au un avans fragil de 3 puncte fata de ocupanta locului secund, Heidelberg, asadar nu isi pot permite pasi gresiti. De partea cealalta, Pascoe Vale reprezinta o echipa modesta, care nu reuseste sa isi gaseasca o constanta pana in acest moment. Oaspetii au cea mai prolifica ofensiva a campionatului, cu 34 de goluri inscrise in 15 etape, in timp ce gazdele au incasat 20 de goluri pana acum. Ma astept la o partida mai buna a oaspetilor, asadar recomandarile mele sunt exclusiv in favoarea acestora, care probabil vor domina partida fara emotii.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Pacsoe Vale – Bentleigh: 2 solist

Pont cota mare Pascoe Vale – Bentleigh: 2 pauza / 2 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania