Stadion

Stade Marcel Picot

Competitie

Ligue 2

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 27.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Nancy – Tours, din cadrul rundei a 36-a a ligii secunde din Franta.

Cei de la Nancy se claseaza in acest moment pe pozitia a 18-a a clasamentului din Ligue 2, cu 32 de puncte acumulate in 35 de partide de campionat. Marocanul Y. Hadji este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 9 goluri inscrise pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Dupa o victorie cu 2-1 in fata celor de la Auxerre, cei de la Nancy au cedat etapa trecuta pe terenul celor de la Le Havre, cu scorul de 3-0. Gazdele au reusit sa castige doar doua din ultimele 13 partide oficiale disputate pe teren propriu, in fata celor de la Auxerre si GFC Ajaccio.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Tours ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 20 de puncte, dupa 35 de etape. Argentinianul D. Mancini este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 4 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 3 infrangeri suferite in ultimele 5 partide de campionat. Etapa precedenta, Tours a remizat pe teren propriu, 2-2 in fata celor de la Quevilly Rouen. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Octombrie 2013, incheiata cu scorul de 2-3.

Tours a avut parte de un sezon foarte slab, echipa fiind deja retrogradata matematic in Liga Nationala, asadar acestia cu siguranta vor juca fara motivatie. De partea cealalta, Nancy mai are inca sanse de a ramane in esalonul secund, insa nu mai poate face pasi gresiti pe acest final de sezon. Tinand cont de lipsa de interes a oaspetilor si de avantajul propriului teren, optez pentru doua pronosticuri exclusiv in favoarea celor de la Nancy.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Nancy – Tours: 1 solist

Pont cota mare Nancy – Tours: 1 pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania