Stadion

Stade Bollaert-Delelis

Competitie

Ligue 2

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 20.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Lens – Le Havre, din cadrul rundei a 34-a a ligii secunde din Franta.

Cei de la Lens se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Ligue 2, cu 36 de puncte acumulate in 33 de partide de campionat. Spaniolul C. Lopez este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 8 goluri inscrise pana acum. Gazdele se afla pe o panta ascendenta in campionat, cu 5 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Runda precedenta, acestia au inregistrat a doua remiza consecutiva, dupa un 2-2 pe terenul celor de la Niort. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 3-1 in fata celor de la Chateauroux.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Le Havre ocupa pozitia a 10-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 50 de puncte, dupa 32 de etape. Francezul J. Mateta este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 11 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte acumulate in ultimele 5 partide de campionat. Dupa doua infrangeri consecutive, cei de la Le havre au triumfat etapa precedenta pe teren propriu, 2-1 in fata celor de la GFC Ajaccio. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din August 2015, incheiata cu scorul de 0-4.

Desi se afla pe pozitia a 10-a, Le Havre are inca sanse la un loc de promovare. Acestia au doar 6 puncte in spatele celor de la Lorient, care se afla pe pozitia a 4-a, lupta pentru primele locuri fiind una extrem de disputata. De partea cealalta, Lens nu mai are sanse de promovare, insa nu are foarte mari emotii in privinta retrogradarii. Tinand cont de motivatia mult mai mare a oaspetilor, ma astept la un duel dominat in intregime de acestia si la un succes al lor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Lens – Le Havre: x2

Pont cota mare Lens – Le Havre: 2 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania