Stadion

Stade Olympique de la Pontaise

Competitie

Super League

Programare

Joi, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi 19.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Lausanne – Luzern, din cadrul rundei a 30-a a primei ligi din Elvetia.

Cei de la Lausanne se claseaza in acest moment pe pozitia a 10-a a clasamentului din Super League, cu 31 de puncte acumulate in 29 de partide de campionat. Elvetianul S. Rapp este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 10 goluri inscrise pana acum. Gazdele dau dovada de multa inconstanta in campionat. Dupa o victorie cu 2-1 in fata celor de la Lugano, acestia au suferit doua infrangeri in fata celor de la Sion (scor 0-2) si FC Basel, etapa trecuta, scor 2-1. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-1 in fata celor de la Lugano.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Luzern ocupa pozitia a 4-a a clasamentului primei ligi din Elvetia, echipa reusind sa adune 40 de puncte, dupa 29 de etape. T. Juric este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 7 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-o continua scadere de forma, cu doua infrangeri consecutive suferite in campionat. Etapa precedenta, Luzern a cedat pe teren propriu, 0-1 in fata celor de la Sion. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Octombrie 2016, incheiata cu scorul de 3-2.

Lausanne are parte de un sezn extrem de slab, iar echipa este aproape de retrogradare. Acestia se afla la egalitate de puncte cu Sion, asadar nu mai pot face pasi gresiti pe acest final de sezon. De partea cealalta, Luzern se afla inca pe un loc european, insa Zurich se afla la 3 puncte in spate si asteapta oricand o miscare gresita a adversarei. Tinand cont de faptul ca ambele au nevoie de toate cele 3 puncte, ma astept la o partida disputata, in care cele doua vor forta inca de la inceput in ofensiva.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Lausanne – Luzern: peste 2.5 goluri

Pont cota mare Lausanne – Luzern: peste 3.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania