Stadion

Lahden Stadion

Competitie

Veikkausliiga

Programare

Vineri, 18:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 18.05.2018, incepand cu ora 18:30, va avea loc duelul Lahti – Rovaniemi, din cadrul rundei a 8-a a primei ligi din Finlanda.

Cei de la Lahti se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Veikkausliiga, cu 14 puncte acumulate in 7 partide de campionat. Estonianul H. Anier este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 4 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada buna, cu o singura infrangere suferita in ultimele 5 etape. Runda precedenta, cei de la Lahti au inregistrat a doua victorie consecutive in campionat, dupa un 1-0 pe teren propriu in fata celor de la SJK. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Octombrie a anului trecut, atunci cand Mariehamn se impunea aici cu scorul de 1-0.

Universidad de Chile - Vasco da Gama

Ponturi pariuri – Universidad de Chile – Vasco da Gama – Copa Libertadores

Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu...
Cruzeiro - Racing Club

Ponturi pariuri – Cruzeiro – Racing Club – Copa Libertadores

Estadio Mineirao Copa Libertadores Miercuri, 03:30 Nu este transmis 1 solist...
HJK - Inter Turku

Ponturi pariuri – HJK – Inter Turku – Veikkausliiga

Telia 5G - aarena Veikkausliiga Marti, 18:30 Nu este transmis 1 solist Egal 2...
Mariehamn - Lahti

Ponturi pariuri – Mariehamn – Lahti – Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena Veikkausliiga Marti, 19:00 Nu este transmis 1 solist Egal...
Erzgebirge Aue - Karlsruher

Ponturi pariuri – Erzgebirge Aue – Karlsruher – 2. Bundesliga

Erzgebirgsstadion 2. Bundesliga Marti, 19:15 Nu este transmis 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, Rovaniemi ocupa prima pozitie a clasamentului primei ligi din Finlanda, echipa reusind sa adune 19 puncte, dupa 9 etape. Finlandezul L. Lappalainen este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 4 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii slabe in campionat, cu 4 puncte acumulate in ultimele 4 partide. Dupa doua infrangeri consecutive, cei de la Rovaniemi au triumfat etapa precedenta pe teren propriu, 2-0 in fata celor de la KuPS. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din luna Iulie a anului 2016, incheiata cu scorul de 1-2.

Acest duel este unul extrem de interesant. Rovaniemi este liderul la zi in Finlande si in opinia multora pleaca cu prima sansa la acest duel. De partea cealalta insa, Lahti reprezinta o echipa extrem de buna pe teren propriu, asadar Rovaniemi va avea probleme serioase in aceasta deplasare. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti. Fiind dificil de prezis o invingatoare, recomandarile mele de aceasta data sunt bazate exclusiv pe goluri, care sper eu sa fie cat mai multe la numar.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Lahti – Rovaniemi: peste 1.5 goluri

Pont cota mare Lahti – Rovaniemi: peste 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania