Stadion

Tammelan Stadion

Competitie

Veikkausliiga

Programare

Vineri, 18:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 18.05.2018, incepand cu ora 18:30, va avea loc duelul Ilves – VPS, din cadrul rundei a 8-a a primei ligi din Finlanda.

Cei de la Ilves se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Veikkausliiga, cu 11 puncte acumulate in 7 partide de campionat. Camerunezul M. Noubissi este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 3 goluri inscrise pana acum. Gazdele dau dovada de inconstanta in ultima vreme, cu 7 puncte obtinute in 4 etape. Dupa doua victorii consecutive inregistrate in fata celor de la Inter Turku si Rovaniemi, cei de la Ilves au cedat pe terenul celor de la Mariehamn etapa trecuta, cu scorul de 2-0. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Septembrie a anului trecut, atunci cand HJK se impunea aici cu scorul de 4-1.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, VPS ocupa pozitia a 5-a a clasamentului primei ligi din Finlanda, echipa reusind sa adune 12 puncte, dupa 8 etape. Finlandezul S. Strandvall este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 5 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-o continua ascensiune, cu 7 puncte acumulate in ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedenta, VPS a remizat pe teren propriu, 1-1 in fata celor de la Honka. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din luna Februarie a anului 2016, incheiata cu scorul de 0-1.

Acest duel este unul din cele mai echilibrate ale inceputului de sezon. Ambele au debutat cu evolutii alternante, asadar sunt imprevizibile momentan. VPS pleaca cu prima sansa in opinia caselor de pariuri, in mare masura datorita evolutiile foarte bune in fata propriilor suporteri. Ma astept totusi ca si VPS sa puna probleme in aceasta deplasare, iar fazele de poarta sa fie impartite. Recomandarile mele de aceasta data sunt exclusiv bazate pe goluri, fiind dificil de prezis o invingatoare.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Ilves – VPS: peste 1.5 goluri

Pont cota mare Ilves – VPS: peste 2.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania