Stadion

Stade Ange-Casanova

Competitie

Ligue 2

Programare

Vineri, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 27.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul GFC Ajaccio – Orleans, din cadrul rundei a 36-a a ligii secunde din Franta.

Cei de la GFC Ajaccio se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Ligue 2, cu 38 de puncte acumulate in 35 de partide de campionat. Francezul D. Gomis este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 4 goluri inscrise pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in ultimele 4 etape. Dupa un succes cu 3-2 pe teren propriu in fata celor de la Tours, acestia au cedat etapa trecuta pe terenul celor de la Niort, cu scorul de 4-1. Gazdele au reusit sa castige doar doua din ultimele 6 partide oficiale disputate pe teren propriu, in fata celor de la Auxerre si Tours.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Orleans ocupa pozitia a 11-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 45 de puncte, dupa 35 de etape. Africanul Y. Gomis este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 11 goluri inscrise pana in acest moment. La fel ca adversarii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii, cu 7 puncte acumulate in ultimele 3 partide de campionat. Etapa precedenta, Orleans a reusit un succes fara emotii pe teren propriu, 5-1 in fata celor de la GFC Ajaccio. Oaspetii nu au reusit sa se impuna niciodata pe acest teren, intr-o partida de campionat.

GFC Ajaccio are parte de un sezon foarte slab, echipa luptandu-se pe acest final de campionat pentru evitarea retrogradarii. De partea cealalta, Orleans reprezinta o echipa fara orizont in acest moment. Oaspetii nu mai au sanse de promovare si nici nu sunt amenintati de retrogradare, asadar ma astept sa fie lipsiti de motivatie. De partea cealalta, GFC Ajaccio poate sta linistita in cazul unui succes, asadar pronosticurile mele sunt exclusiv in favoarea acestora, de la care ma astept sa domine duelul integral.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont GFC Ajaccio – Orleans: DNB1

Pont cota mare GFC Ajaccio – Orleans: 1 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania