Stadion

JenS Vesting

Competitie

Eerste Divisie

Programare

Sambata, 20:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata 28.04.2018, incepand cu ora 20:45, va avea loc duelul FC Emmen – Jong Utrecht, din cadrul rundei a 38-a a ligii secunde din Olanda.

Cei de la FC Emmen se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Eerste Divisie, cu 57 de puncte acumulate in 37 de partide de campionat. Olandezul C. Peters este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 17 goluri inscrise pana acum. Gazdele traversau o perioada foarte slaba, cu 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Etapa trecuta insa, cei de la FC Emmen au reusit sa o invinga pe Den Bosch in deplasare, cu scorul de 2-1. Gazdele nu au mai inregistrat o victorie pe teren propriu, din luna Februarie. Atunci, FC Emmen se impunea in fata celor de la Graafschap, cu scorul de 5-2.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Jong Utrecht ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii secunde din Olanda, echipa reusind sa adune 26 de puncte, dupa 37 de etape. Olandezul N. Venema este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 12 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 3 infrangeri suferite in ultimele 4 partide de campionat. Etapa precedenta, acestia au suferit a doua infrangere consecutiva, dupa un 0-1 pe teren propriu in fata celor de la Sittard. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Mai 2017, incheiata cu scorul de 0-3.

Jong Utrecht a avut parte de un sezon extrem de slab, iar echipa are soarta pecetluita. Indiferent de rezultatul din ultima etapa, echipa a doua a celor de la Utrecht va incheia pe ultima pozitie in Eerste Divisie. De partea cealalta, FC Emmen se lupta pentru un loc cat mai bun in play-off, un succes asigurandu-le acestora pozitia a 7-a. Tinand cont de evolutiile slabe ale oaspetilor si de defensiva firava a acestora, ma astept la un adevarat asalt al gazdelor si la o ploaie de ocazii.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont FC Emmen – Jong Utrecht: peste 3.5 goluri

Pont cota mare FC Emmen – Jong Utrecht: peste 4.5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania