Stadion

St Colman`s Park

Competitie

Divizia 1

Programare

Vineri, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri 15.06.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Cobh Ramblers – Athlone, din cadrul rundei a 17-a a ligii secunde din Irlanda.

Cei de la Cobh Ramblers se claseaza in acest moment pe pozitia a 8-a a clasamentului din Divizia 1, cu 18 puncte acumulate in 16 partide de campionat. Irlandezul C. Leonard este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 4 goluri inscrise pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 4 puncte obtinute in tot atatea etape. Dupa o remiza cu 0-0 in fata celor de la Galway, cei de la Cobh Ramblers au triumfat etapa trecuta pe teren propriu, 2-1 in fata celor de la Wexford. Cobh Ramblers reprezinta o echipa cu evolutii bune pe teren propriu, in acest sezon. Acestia au pierdut doar una din ultimele 5 partide disputate in fata suporterilor, dupa un 0-3 in fata celor de la Shelbourne.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, Athlone ocupa pozitia a 10-a a clasamentului ligii secunde din Irlanda, echipa reusind sa adune 2 puncte, dupa 16 etape. Irlandezul A. Brilly este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 2 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se alfa intr-o continua scadere de forma, cu un singur punct acumulat in precedentele 5 partide de campionat. Etapa precedenta, Athlone a suferit a 3-a infrangere consecutiva, dupa un 0-5 pe teren propriu in fata celor de la Shelbourne. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2013, incheiata cu scorul de 0-1.

Athlone are parte de un sezon extrem de slab, fiind singura echipa din Divizia 1 fara succes inregistrat. Acestia au reusit sa inscrie doar 7 goluri in 16 etape, si au incast nu mai putin de 60 de goluri. De partea cealalta, Cobh Ramblers nu are nici ea parte de evolutii foarte bune, insa da semne de revenire in ultimele etape. Ma astept la o partida mai buna a gazdelor, care beneficiaza in aceasta seara si de avantajul terenului propriu. Recomandarile mele sunt exclusiv in favoarea celor de la Cobh Ramblers, care probabil vor domina partida de la un capat la celalalt.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Cobh Ramblers – Athlone: 1 la pauza

Pont cota mare Cobh Ramblers – Athlone: scor corect 3-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania