Stadion

Valley Parade

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti 17.04.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Bradford – Portsmouth, din cadrul rundei a 36-a a ligii a 3-a din Anglia.

Cei de la Bradford se claseaza in acest moment pe pozitia a 13-a a clasamentului din League One, cu 54 de puncte acumulate in 40 de partide de campionat. Englezul Ch. Wyke este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 12 goluri inscrise pana acum. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba, cu un singur succes inregistrat in ultimele 5 etape, dupa un 1-0 in fata celor de la FC Gillingham. Etapa trecuta, cei ce de la Bradford au remizat pe teren propriu, 0-0 in fata celor de la Shrewsbury. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 6 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa acel 1-0 in fata celor de la FC Gillingham.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Portsmouth ocupa pozitia a 7-a a clasamentului ligii a 3-a din Anglia, echipa reusind sa adune 63 de puncte, dupa 42 de etape. B. Pitman este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 21 de goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-o continua crestere de forma, fiind fara infrangere suferita in ultimele 5 partide de campionat. Etapa precedenta, Portsmouth a inregistrat a 2-a remiza consecutiva, dupa un 0-0 pe terenul celor de la Plymouth. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Martie 2003, incheiata cu scorul de 0-5.

Bradford are parte de un sezon modest pana acum, situandu-se la mijlocul clasamentului. De partea cealalta, Portsmouth se afla intr-o continua ascensiune, iar echipa a ajuns la un singur pucnt distanta de locurile de play-off. Un nou succes i-ar putea aduce pe acestia pana pe pozitia a 5-a, asadar ma astept la o partida dominata in intregime de oaspeti. Recomandarile mele asadar sunt exclusiv in favoarea celor de la Portsmouth.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Bradford – Portsmouth: DNB2

Pont cota mare Bradford – Portsmouth: 2 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania