Stadion

Al-Maktoum Stadium

Competitie

Premier League

Programare

Luni, 19:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Luni 16.04.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Al Nasr – El Raja, din cadrul rundei a 32-a a primei ligi din Egipt.

Cei de la Al Nasr se claseaza in acest moment pe pozitia a 18-a a clasamentului din Premier League, cu 19 puncte acumulate in 31 de partide de campionat. Egipteanul M. Hassan este golgheterul echipei in campionat, acesta avand 8 goluri inscrise pana acum. Gazdele se afla intr-o forma destul de slaba cu un singur punct obtinut in ultimele 3 etape, dupa remiza cu El Daklyeh, scor 1-1. Etapa trecuta, cei de la Al Nasr au cedat pe terenul celor de la El Masry, cu scorul de 2-1. Al Nasr reprezinta o echipa foarte slaba pe teren propriu. Acestia au pierdut 9 din ultimele 10 dueluri disputate pe acest teren.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, El Raja ocupa pozitia a 17-a a clasamentului primei ligi din Egipt, echipa reusind sa adune 25 de puncte, dupa 31 de etape. Egipteanul A. Ouka este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 5 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii dau dovada de multa inconstanta, cu 7 puncte acumulate in ultimele 5 partide de campionat. Dupa victoria cu El Gaish (scor 1-0), acestia au cedat etapa precedenta pe terenul celor de la Misr Elmaqasah. Oaspetii nu au reusit sa se impuna niciodata pe terenul celor de la Al Nasr, intr-o partida oficiala.

Cele doua echipe au parte de un sezon extrem de slab. Gazdele au retrogradat deja matematic, asadar echipa este cu siguranta fara motivatie pe acest sezon. De partea cealalta, El Raja se lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestia sunt la 5 puncte de salvare, asadar nu isi mai pot permite pasi gresiti pe acest final de sezon. Tinand cont de evolutiile slabe ale celor de la Al Nasr pe teren propriu, ma astept la un duel dominat in intregime de cei de la El Raja si la un succes al acestora.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Al Nasr – El Raja: DNB2

Pont cota mare Al Nasr – El Raja: 2 solist

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania