Stadion

Stadion Zwickau

Competitie

3.Liga

Programare

Luni, 19;30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Luni, 23 aprilie, de la ora 19:30, Zwickau o intalneste e Karlsruher, intr-un meci din etpa cu numarul 35 din 3.Liga, cel de-al treilea esalon fotbalistic din Germania.

Cu mici probleme de joc, Zwickau vine acum dupa o infrangere oarecum meritata, 1-2, pe terenul celor de la Unterhaching, intr-un duel care a adancit criza rezultatelor. Ultimul succes dateaza de pe 7 martie, cand profita de avantajul de a juca pe teren propriu si o invingea pe Rostock, cu scorul de 1-0. Intre timp au avut loc sapte meciuri, confruntari in care a luat gol e sapte ori, insa, a inregistrat patru remize si trei infrangeri. De astfel, Zwickau este o echipa care joaca deschis, in ultimele cinci dispute am avut parte de “ambele marcheaza”.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Karlsruher este o echipa pe care o incadram in alta categorie, ea nu este deloc dispusa sa faca spectacol, in special atunci cand joaca in deplasare. Nici acasa nu a dat cel mai bun randament in runda anterioara a remizat la 0 cu Rostock, dupa o partida care a facut-o sa ramana pe locul 4, cu 62 de puncte. La egalitate de pucnte cu Wehen, Karlsruher este obligata sa castige pentru a trece pe locul al treilea, cel care o trimite la meci de baraj pentru revenirea in Zweite, acolo unde a si avut ca obiectiv sa ajunga. Pe de alta parte, deplasarile n-au fost mereu punctul forte al acesteia, in ultimele patru asemenea jocuri, s-a impus o singura data si atunci a luat gol de la Erfurt, scor 1-3.

In tur a fost 1-0, in singurul meci direct pe care cele doua l-au avut, insa, avand in vedere ca acum Karlsruher este echipa care are mai mare nevoie de puncte, inclin sa merg pe o victorie obtinuta de aceasta, dar nu una la scor, ci un singur gol sa fie cel care face diferenta. Fabian Schleusener ar putea sa iasa din nou la rampa si dupa doua meciuri in care n-a dat gol, sa o faca din nou, el fiind cel mai bun marcator al oaspetilor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Zwickau – Karlsruher: oaspetii castiga o repriza

Pont cota mare Zwickau – Karlsruher: oaspetii castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania