Stadion

DW Stadium

Competitie

League One

Programare

Marti, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, 13/02/2018, de la ora 21:45, pe “DW Stadium” se joaca Wigan – Blackpool, confruntare din runda cu numarul 33 din League One.

Wigan este intr-o postura delicata, ocupand primul loc, cu 63 de puncte, insa este mereu intr-o permanenta presiune, deoarece are cu doua lungimi peste ocupanta locului secund. Mai mult decat atat, aceasta vine acum dupa un esec neasteptat,1-3 pe terenul celor de la SOuthend, Vaughan marcand unicul gol al echipei sale, asta la doar cateva minute dupa ce a fost introdus pe teren. Pe de alta parte, Wigan in postura de echipa gazda s-a prezentat excelent pentru un lider al League One, drept pentru care are un singur esec in cele 15 astfel de intalniri, meciuri in care apararea a fost punctul forte, cu doar patru goluri primite, atacul fiind si el la nivel ridicat, cu 23 de goluri marcate.

Ponturi fotbal Fjolnir – KR Reykjavik – Pepsidelid

National Arena Pepsidelid Luni, 22:15 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Akureyri – Keflavik – Pepsidelid

Akureyrarvollur Pepsidelid Luni, 19:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur – Pepsidelid

Hasteinsvollur Pepsidelid Luni, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Wattens – Ried – Eerste Liga

Alpenstadion Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Neustadt – Innsbruck – Eerste Liga

Wiener Neustadt Eerste Liga Luni, 17;30 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Blackpool a devenit o echipa modesta, in acet sezon avand evolutii care au lasat de dorit, drept pentru care abordeaza acest joc din postura ocupantei locului 19, cu 35 de puncte. Forma de moment lasa mult de dorit, asa cum am precizat anterior, totul culminand cu remiza din etapa anterioara, cand a facut 2-2 cu Walsall, intr-o confruntare in care a evoluat pe teren propriu si unde golul rezervei lui Granduillet a salvat punctul pentru aceasta. De asemenea, forma slaba a echipei a lasat mult de dorit, Blackpool luand un singur punct in ultimele trei deplasari, meciuri in care nu am avut parte de spectacol, marcandu-se cel mult doua goluri intr-un meci.

Wigan a fost superioara si in meciul din tur, cand a facut un meci excelent, castigand cu 3-1, drept pentru care a ajuns la doi ani de invicibilitate in fata celor de la Blackpool. Evident, Wigan avand din nou postura de echipa gazda, ma astept sa avem parte de un meci la discretia acesteia, drept pentru care inclin sa vedem cel putin doua goluri reusite de aceasta, suficiente cat sa-i aduca un nou succes.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Wigan – Blackpool: gazdele castiga

Pont cota mare Wigan – Blackpool: X pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania